O2 Dobré dáta: 10 GB balík za zodpovedný prístup k pandémii

Zákazníci, ktorí sú zodpovední a ostávajú v časoch svetovej pandémie doma, môžu získať odmenu. V štyroch výzvach získajú po splnení každej z nich 10 GB dát.

Výzvy, v ktorých môžete počas mesiaca získať spolu až 40 GB dát sú nasledujúce: 

1. Učíme sa spolu
10 GB dát ponúka O2 tým svojim zákazníkom, ktorí na web www.dobredata.o2.sk nahrajú fotku domáceho učenia svojich detí. Výzva platí nielen pre rodičov, ale aj pre učiteľov, ktorí učia svojich žiakov online.

2. Hýbeme sa 
Súčasťou tejto výzvy sú tanečník Laci Strike a olympionik Matej Tóth. 10 GB dát získa každý, kto nahrá na kampaňovú stránku video s napodobnením tanečných krokov Laciho Strikea, či si zacvičí s Matejom Tóthom. 

3. Myslíme  na starších
Keďže práve seniori sú jednou z najzraniteľnejších skupín počas tejto pandémie a často sú izolovaní, určite ich poteší každá maličkosť v podobe sociálneho kontaktu. O2 vyzýva všetkých, aby potešili telefonátom alebo videohovorom svojich rodičov či starých rodičov. 

4. Podporujeme umelcov
Ak budeme počúvať slovenskú hudbu, pomôžeme slovenským umelcov. Ak poslucháč nahrá screenshot svojho playlistu na Tidali, Spotify alebo Youtube, získa 10 GB dát. 

Fotky alebo videá o splnení jednotlivých výziev stačí nahrať na web www.dobredata.o2.sk. Po schválení obsahu získajú zákazníci kód, ktorý si následne aktivujú, pričom tí, ktorí zatiaľ zákazníkmi nie sú, sa môžu zapojiť po zaobstaraní si karty O2 Voľnosť. 

Dáta môžu získať za splnenie každej zo štyroch výziev, a to aj opakovane, teda môžu získať maximálne 40 GB dát za mesiac. Výzvy sa môžu plniť a dáta aktivovať do 15. 5. 2020.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu