Odštartovali predobjednávky RedMagic 5G s doručením aj na Slovensko

Výborne vybavený a cenovo dostupný herný smartfón so Snapdragonom 865 a 6,7'' AMOLED displejom vám výrobca bezplatne doručí aj na slovenskú adresu.

Značka Nubia, ktorá stojí aj za hernou sériou RedMagic, nemá na Slovensku svoje oficiálne zastúpenie, ale záujemca o niektorý jej nadupaný model má možnosť si ho objednať priamo z e-shopu výrobcu s bezplatným doručením. 

Od 1. júna odštartovali na európskej mutácii webstránky predobjednávky na najnovší herný smarfón RedMagic 5G. K prvým záujemcom bude odosielaný od 8. júna. Zatiaľ je k dispozícii iba červený farebný variant v pamäťovej verzi 8 GB RAM + 128 GB úložisko. 

Vyšší model s 12 GB operačnou pamäťou a 256 GB interným priestorom sa začne predávať neskôr. Rovnako tak čierna farba nižšej verzie. 

RedMagic 5G sa pýši výkonným čipsetom Snapdragon 865, 6,7-palcovým AMOLED displejom so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, 240 Hz vzorkovacou frekvenciou pri dotyku, integrovanou čítačkou odtlačkov a špeciálnym chladením kvapalinou s turbo ventilátorom, ktorý dokáže znížiť teplotu zariadenia až o 18 °C. 

Nad operačným systémom Android 10 beží vlastná používateľská nadstavba RedMagic OS 3.0. Na zadnej strane sa nachádza trojica fotoaparátov vrátane širokouhlého objektívu. Hlavný 64 Mpix dokáže nahrávať aj 8K videá. 

Batéria so 4500 mAh kapacitou podporuje rýchle 55 W nabíjanie, v balení ale nájdete 18 W rýchlonabíjačku. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe

RedMagic 5G 128 GB kúpite za 579 eur, výšší pamäťový variant s 12 GB RAM má cenovku 649 eur a jeho predaj odštartuje neskôr. Termín zatiaľ nepoznáme. 

rZdroj: eu.redmagic.gg
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu