OnePlus chce mať v smartfónoch kvalitnejšie fotoaparáty

Slabšia kvalita fotoaparátov v porovnaní s konkurenciou býva smartfónom OnePlus vyčítaná v poslednej dobe častejšie. Šéf firmy sa však zaviazal k tomu, že na tejto oblasti chcú zaparacovať.

Spoluzakladateľ a aktuálny šéf spoločnosti OnePlus Pete Lau bol v posledných dňoch aktívny na sociálnej sieti Weibo. Tam uviedol, že ich úsilie v oblasti výskumu a vývoja bude aktuálne smerovať najmä k zlepšeniu fotoaparátu. Jeho kvalita často v porovnaní s konkurenciou končí na slabšej úrovni. Priemerné výsledky vzhľadom na cenu smartfónu mu vyčítala aj kolegyňa Lenka v recenzii OnePlus 8T - zabudnite na hodinové nabíjanie

Menšie pokroky OnePlus v tomto smere bolo vidieť už minulý rok. Lau však fanúšikov značky ubezpečuje, že ich úsilie bude pokračovať aj naďalej. K tomu sa viaže aj niekoľko únikov, ktoré hovoria o rokovaní OnePlus s firmou Leica. Výsledky spolupráce s ňou si pochvaľuje napríklad Huawei. 

Ak sa úniky ukážu ako pravdivé, Leica by mala dodávať svoje foto technológie už novej sérii OnePlus 9. Samotné firmy sa však zatiaľ k prípadnej spolupráci nevyjadrili. Na stanovisko si ešte počkáme. 

Zdroj: mydrivers.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu