OnePlus Nord CE 2 príde 17. februára

Už onedlho spoznáme ďalší cenovo dostupný model série Nord, ktorému nebude chýbať 3,5 mm audio jack ani 65 W rýchle nabíjanie.

Čínsky výrobca na svojej webovej stránke oznámil dátum uvedenia najnovšieho smartfónu OnePlus Nord CE 2. Konať sa bude 17. februára. Zároveň zverejnil pozvánku a krátke video, ktoré prezradilo dizajn telefónu aj to, že mu nebude chýbať 3,5 mm jack. 

Známy audio jack sa postupne z väčšiny nových smartfónov, najmä z prémiových a drahších zariadení, vytráca. Zvyčajne ostáva iba súčasťou lacných a cenovo dostupných telefónov. Bezdrôtové slúchadlá sú medzi používateľmi čoraz populárnejšie, a tak je len logickým krokom výrobcov, že od 3,5 mm jacku upúšťajú. 

Výnimkou nie je ani značka OnePlus, audio jack v posledných modeloch jeho smartfónov takmer nenájdeme. Pripravovanému OnePlus Nord CE 2 však chýbať nebude, podobne, ako nechýba jeho predchodcovi (základné info), ktorý prišiel v júni minulého roka. 

Zo záberov z krátkeho promo videa aj zverejnených renderov vidno, že na zadnej strane sa bude nachádzať trojica fotoaparátov, predná kamera bude umiestnená v ľavom rohu displeja. Výrobca takisto prezradil, že novinka bude podporovať rýchle 65 W SuperVOOC nabíjanie. 

Počas najbližších dní výrobca postupne odhalí ďalšie podrobnosti o hardvérovej výbave. Kompletné špecifikácie sa dozvieme o necelý týždeň - 17. februára.

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Lubomir Kohut13.02.2022 - 21:47 Trvalý odkaz

opravte si nadpis. 17 januara nie je 17 februara...

Celá diskusia 2 príspevky