Oppo Find N2 Flip prichádza na slovenský trh

V polovici februára sa na Slovensku začne oficiálne predávať prvé véčko Oppo s ohybným displejom. Kúpiť ho budete môcť aj k mobilnému paušálu.

Oppo Find N2 Flip mal premiéru na domácom čínskom trhu už koncom minulého roka, a to spolu s ďalšou generáciou skladateľného smartfónu Oppo Find N2 (základné info). Véčková konštrukcia modelu Flip je ale v portfóliu firmy Oppo prvotinou. 

Medzi kľúčové parametre patrí vnútorný 6,8-palcový AMOLED displeji so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a rozlíšením 1080 x 2520 bodov, na vonkajšej strane sa nachádza veľká 3,3'' obrazovka, ktorá poslúži ako informačný displej a na základné úlohy, pri ktorých nebude potrebné otvoriť konštrukciu. 

Na snímanie fotografií a nahrávanie videí poslúži hlavný 50 Mpix a 8 Mpix širokouhlý fotoaparát. Potrebný výkon zabezpečí čipset Dimensity 9000+ od MediaTeku. Aká bude na našom trhu dostupná pamäťová verzia, sa dozvieme po oficiálnom globálnom uvedení, ktoré prebehne 15. februára. Kompletné parametre čínskeho modelu Oppo Find N2 Flip sa dočítate v základnom infe. Zatiaľ nie je isté, či globálna verzia ponúkne úplne rovnaké špecifikácie. 

Okrem bežnej obchodnej siete sa nové véčko bude predávať aj v Orangei. Štart predaja bude od polovice februára a 256 GB variant má u operátora cenovku 1111 eur. Na oficiálnu cenovku a prípadnú dostupnosť u ďalších operátorov sipočkáme do 15. februára. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu