Oppo Find X3 Pro má prísť so Snapdragonom 888 a dvojicou 50 Mpix fotoaparátov

V marci by sme mali spoznať nový špičkový smartfón série Find X od čínskeho výrobcu Oppo. Podľa uniknutých fotografií a sprievodných špecifikácií s amáme na čo tešiť.

Pripravovaný Oppo Find X3 Pro ukazuje na prvých renderoch zaujímavo riešený modul fotoaparátov. Žiadne ostré hrany a vyvýšené objektívy. Oppo zvolilo hladké, zaoblené okraje a treba uznať, že nový dizajn vyzerá veľmi pekne. 

Štvoricu zadných fotoaparátov by mali tvoriť dva 50 Mpix snímače určené pre hlavný a širokouhlý objektív, 13 Mpix periskopický teleobjektív a 3 Mpix makro fotoaparát s 25-násobným zväčšením. Optickú stabilizáciu nájdeme pri hlavnom fotoaparáte a teleobjektíve. 

Keďže pôjde o top model, očakáva sa použitie výkonného čipsetu Snapdragon 888, 12 GB operačná pamäť RAM, až 512 GB úložisko bez možnosti rozšírenia microSD kartami a 6,7'' AMOLED displej s QHD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. 

Batéria so 4500 mAh kapacitou by mala ponúkať 65 W rýchle káblové a 30 W bezdrôtové nabíjanie. Samozrejmosťou by mal byť operačný systém Android 11 s používateľským prostredím ColorOS a čítačka odtlačkov integrovaná do displeja. 

Uvedenie novej série, ktorú by mali tvoriť modely Oppo Find X3 Pro, Neo a Lite, sa očakáva na budúci mesiac. 

Zdroj: voice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu