Oppo Find X5 na prvých renderoch

Očakávané novinky radu Find X5 sa objavili na prvých obrázkoch. Dizajn zostavy zadných fotoaparátov nadväzuje na predchádzajúcu generáciu.

Rad Oppo Find X3 priniesol netradičný dizajn zadnej steny s jemne zaobleným ostrovčekom fotoaparátov. Recenziu smartfónu s kvalitným fotoaparátom si prečítate v článku Oppo Find X3 - exotický spoločník

Prvé zverejnené rendery modelov Oppo Find X5 (Find X5 Pro) vyhotovené na základe schém skorého prototypu naznačujú, že výrobca v nastavenom dizajne bude pokračovať a pravdepodobne preskočí číslicu štyri. Tá je pre Číňaňov nešťastným číslom.

Narozdiel od symetrickej "iks trojky" má päťka modul fotoaparátov v dolnej časti zošikmený. Na prvý pohľad to vyzerá rušivo. Stále môžeme veriť, že je to len prototyp. 

O hardvérovej výbave sa toho zatiaľ veľa nehovorí. Pri Pro verzii sa očakáva nasadenie čipsetu Snapdragon 8 Gen 1, 120 Hz AMOLED displej s QHD+ rozlíšením, 50 Mpix fotoaparáty a 5000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. 

Kým príde k oficiálnemu odhaleniu noviniek radu Find X5, zrejme na internet uniknú ďalšie podrobnosti. Budeme vás informovať.

Zdroj: prepp.in, twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu