Orange: Apple Watch Series 7 v ponuke

Operátor pridal do ponuky dotovaných zariadení najnovšiu generáciu inteligentných hodiniek Applu. Ponúkajú väčší a odolnejší displej než predchádzajúci model a nechýba im certifikácia IP6X.

Apple Watch Series 7 dostali oproti predchádzajúcej generácii väčší displej s minimálnym rámom hrubým iba 1,7 mm. Ide o prvé hodinky Applu, ktoré majú certifikáciu IP6X na odolnosť proti prachu a udržujú si odolnosť voči vode WR50. 

Orange ich ponúka v obidvoch veľkostiach ciferníkov - 41 mm a 45 mm. V hodinkách beží operačný systém watchOS 8 a využívajú rozhranie optimalizované pre väčší displej. Nová je aj QWERTZ klávesnica a výrobca spomína aj vylepšenú čitateľnosť displeja na priamom slnku. 

Samozrejmosťou je meranie hladiny kyslíka v krvi, tepu srdca, monitorovanie spánku, dychovej frekvencie počas neho a záznam EKG. Podrobné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Apple Watch Series 7 41 mm kúpite v Orangei v novej zelenej farbe, plná cena je 429 eur, rovnako ako pri šiestej generácii 40 mm modelu, ktorý je stále v ponuke. 45 mm verziu siedmej generáciu kúpite v čiernej farbe za 459 eur alebo so zľavou k niektorému z Go paušálov. Využiť môžete nákup na splátky bez navýšenia. 

Zdroj: orange.sk

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu