Orange mení portfólio služieb. Prináša viac dát, vyššie rýchlosti a ďalšie výhody

Nová generácia paušálov zahŕňa mobilné paušály s viac dátami, rýchlejšie programy pevného internetu a programovo bohatšiu ponuku televízie.

Nové portfólio mobilných a pevných služieb nahradí aktuálnu ponuku od 5. marca 2022. Programy obsahujú vyšší objem dát, vyššie prenosové rýchlosti vrátane rýchlostí po prečerpaní predplatených GB a zároveň možnosť bezplatného pokračovania v surfovaní nižšou rýchlosťou aj po minutí dát v balíku. Navyše prinášajú úplne nový štandard online ochrany pred kyber hrozbami.

Doterajšie paušály Go nahradí Orange úplne novými a obsahovo atraktívnejšími bezpečnými paušálmi Go Safe Mini, Basic, Optimal, Extra, Premium, Exclusive a troma dátovými Go Safe Data Basic, Optimal a Premium.

Nové paušály obsahujú v priemere o 50 % viac voľných dát ako predošlá generácia Go. Zákazníkom zároveň umožnia po vyčerpaní predplatených dát bezplatne a neobmedzene surfovať ďalej, a to rýchlosťou 128 kbit/s alebo 3 Mbit/s. 

Služba Online ochrana je unikátna tým, že zákazník si do mobilu, tabletu, laptopu či iného zariadenia nemusí inštalovať žiadnu špeciálnu aplikáciu. Služba zabezpečuje ochranu zákazníka na úrovni siete, čo znamená, že dokáže zablokovať škodlivý obsah ešte predtým, než by sa mohol dostať do zariadenia. Každý zákazník má možnosť si túto službu k svojmu novému Go Safe paušálu aktivovať bezplatne

Hlasové paušály pre biznis zákazníkov 
Od 5.marca Orange obohacuje aj portfólio hlasových paušálov Go Biznis pre biznis zákazníkov. Pridáva paušál Go Biznis 3 € pre menej náročných biznis zákazníkov, s ktorým za mesačný poplatok 3 eurá získajú 3 eurový kredit na volania za 0,10 eur/min., SMS a MMS za 0,05 eur/správu, 50 MB v SR a EU. Ani tu nechýba možnosť bezplatnej aktivácie služby Online ochrana. 

Okrem pridania paušálu Go Biznis 3 € Orange upravuje cenu volaní a SMS/MMS pri paušáloch Go Biznis 0 € a Go Biznis 1 € na 0,12 €/min., resp. 0,06 € za SMS/MMS. Všetky ostatné biznis paušály zostávajú bezo zmeny aj po 5. marci.

Zvyšujúce sa nároky na prenosové rýchlosti a bezpečnosť zohľadnil Orange aj pri programoch pevného internetového pripojenia cez kábel,  ktoré budú mať od 5. marca 2022 vyššie prenosové rýchlosti sťahovania i odosielania dát. 

Orange nezabudol ani na zákazníkov s fixným LTE pripojením a vo všetkých programoch zvýšil objem GB, ktoré môžu s plnou rýchlosťou mesačne prečerpať. Zároveň vo všetkých programoch zvýšil rýchlosť pripojenia po prečerpaní FUP, a to až na 1 Mbit/s, ktorá bola doteraz dostupná iba pre najvyšší program Firemný 4G internet Premium.

Podobne ako pri nových paušáloch Go Safe, aj zákazníci s akýmkoľvek programom pevného internetu si môžu bezplatne aktivovať službu Online ochrana a ochrániť tak všetky svoje zariadenia pred nástrahami internetu. 

Orange v novej generácii služieb nezabudol ani na televíziu a obsahovo obohatil všetky programy Orange TV cez kábel, aj cez internet. Pridal do nich viac televíznych kanálov (s výnimkou programu Home TV Basic), vrátane športových,  a v cene mesačného poplatku všetkých programov Orange TV  bude automaticky už aj VOD videopožičovňa Filmotéka Štart. 

Orange spolu s novou generáciou svojich služieb mobilnej a pevnej siete predstavil aj vynovenú ponuku balíkov služieb Love, ktorej sa budeme venovať v samosttanom článku. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu