Orange: množstvo nových zariadení v akciovej ponuke

Operátor pripravil bohatú májovú nádielku cenovo dostupných telefónov a smart zariadení. Nechýbajú nové televízory, inteligentná váha či bezdrôtové slúchadlá.

Májové prírastky potešia zákazníkov, ktorí hľadajú cenovo dostupný android značky Xiaomi či Motorola, a aj tých, čo čakali na Samsung Galaxy S20 FE so Snapdragonom. 

Xiaomi Redmi Note 10 5G (základné info) v striebornej farbe je najdostupnejším 5G telefónom v ponuke Orangeu. Za cenu 199 eur ponúka 4 GB operačnej a 64 GB úložnej pamäte. Sekunduje mu ľahký a tenký mobil Xiaomi Mi 11 Lite 5G (základné info) s hlavným 64 Mpix fotoaparátom u a 128 GB pamäťou za cenu 399 eur. 

Tretím smartfónom Xiaomi je model Redmi Note 10 Pro (videorecenzia) v sivej a modrej farbe, ktorý je pokračovaním obľúbeného bestselleru, tentokrát však s vylepšenou 108-megapixelovou optikou a výborným pomerom ceny a výbavy. Dostupný je za 299 eur.

Pre fanúšikov značky Samsung je pripravený model Galaxy S20 FE (videorecenzia), tentokrát v zelenej farbe a s procesorom Qualcomm Snapdragon za 579 eur. Posledným prírastkom v ponuke smartfónov je Motorola Moto G30 (základné info) v čiernej farbe a so 128 GB úložiskom za 195 eur.

Pre zákazníkov, ktorí už nový smartfón majú alebo ho zatiaľ neplánujú vymieňať, Orange pripravil štyri smart zariadenia. Úplnou novinkou v portfóliu je inteligentná Wi-Fi váha Huawei Scale 3 s meraním tuku, vody a svalov za 29 eur. 

Od 2. júna 2020 pribudnú v ponuke najnovšie športové bezdrôtové slúchadlá Huawei Freebuds 4i s aktívnym potlačením hluku a s dlhou výdržou za cenu 85 eur. Recenziu si prečítate v tomto článku.

K dotovaným zariadeniam operátor pridal dva televízory. Prvým je najnovší prémiový 4K smart TV model Samsung QE55Q75AATXXH s QLED panelom a tenkým profilom s cenou 1099 eur. Druhým je cenovo dostupný 4K smart televízor Samsung UE55AU7172UXXH so zabudovaným satelitným tunerom za 649 eur.

Všetky nové zariadenia môžu zákazníci Orangeu získať či už s paušálmi Go na splátky už od 1 eura, ako aj bez paušálu a viazanosti v plnej sume. Zároveň, všetky zariadenia si zákazníci môžu zakúpiť bezpečne z pohodlia svojich domovov cez Orange eshop.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu