Orange pridal službu Online ochrana Deti a Online ochrana PC

Orange ponúka svojim zákazníkom komplexný ekosystém služieb kybernetickej bezpečnosti. Bez ohľadu na spôsob pripojenia a miesta, kde sa nachádzajú.

Operátor rozšíril službu Online ochrana o dva nové varianty. Online ochrana Deti je určená rodičom, ktorí chcú svoje deti ochrániť pred hrozbami internetu pri používaní telefónu. Služba ochráni prostredníctvom antivírusovej aplikácie dostupnej pre operačné systémy Android a iOS až desať zariadení. 

Rodič túto aplikáciu nainštaluje do zariadenia dieťaťa a všetko potrebné jednoducho nastaví cez webový portál. Rodičia tu môžu regulovať aj prístup do vybraných aplikácií, ako sú Facebook, TikTok či Snapchat. Cena poplatku za službu Online ochrana Deti je 2 eurá mesačne.

Druhá novinka, Online ochrana PC, je určená pre počítače s operačným systémom Windows. Má funkciu plnohodnotnej antivírusovej ochrany pred rôznymi formami kybernetických hrozieb, vrátane phishingu, spyware, trójskych koní, ransomware, spamu a ďalších. 

Aplikácia v reálnom čase skenuje počítač a dokáže zachytiť prípadnú hrozbu a potenciálne vírusy uloží do karantény. Služba Online ochrana PC stojí 3 eurá mesačne. Zákazník si potrebnú aplikáciu jednoducho stiahne priamo z portálu Online ochrana. 

Kompletné informácie o ponuke služby Online ochrana nájdete na webe operátora

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu