Orange vynovil balíky služieb Love

Nové portfólio služieb pevnej i mobilnej siete sprevádza vynovená ponuka balíkov Love.

O nových programoch, ktoré štartujú v ponuke operátora 5. marca, sa dočítate v článku Orange mení portfólio služieb. Prináša viac dát, vyššie rýchlosti a ďalšie výhody. Od rovnakého dátumu platí aj vynovená ponuka balíkov konvergentných služieb Love. 

Spojením viacerých služieb do jedného balíka Love, získa zákazník pri porovnaní s využívaním služieb osobitne nižšiu konečnú cenu. 

Zľavy sú nasledovné:

  • Go Safe / Go Safe Data Basic: 1 € mesačne
  • Go Safe / Go Safe Data Optimal: 2 € mesačne
  • Go Safe / Go Safe Data Extra, Premium, Exclusive: 3 € mesačne
  • Pevný internet Home Safe Light, Basic, Optimal, Premium, Top: 1 € mesačne

Vďaka týmto zľavám budú zákazníci, ktorí mali doteraz v balíku Love spojený niektorý paušál Go s ktorýmkoľvek programom pevného internetu, využívať svoj balík Love aj po 5. marci 2022 za nezmenenú cenu. 

Pre zákazníka, ktorý ešte balík služieb Love zatiaľ nevyužíva, pripravil Orange špeciálnu akciu. Ak si od 5. marca do 30. novembra 2022 spojí svoj mobilný paušál Go s programom pevného internetu, Orange mu extra zľavu zaráta kumulovane spätne za všetky mesiace, kedy túto zľavu využívať ešte nemohol. Napríklad preto, že čakal, kým mu u iného operátora skončí na túto službu viazanosť.

Zákazník dostane túto extra zľavu po vytvorení balíka Love vo forme kreditu, ktorý mu bude odrátaný z najbližšej faktúry. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu