PlayStation exkluzivita Days Gone dostáva dátum vydania na PC

Drsný svet hry si po dvoch rokoch od vydania exkluzívne na PS4 budú môcť užiť s českými titulkami aj hráči na počítačoch. Days Gone tam za príjemnú cenovku prinesie niekoľko vylepšení, vrátane plnej podpory klávesnice a myši.

Akčná adventúra Days Gone patrí k veľkým značkám na platforme PlayStation 4. Hra tam vyšla 29. apríla 2019 a zaznamenala úspech ako u hráčov, tak u kritikov. Po dvoch rokoch od vydania na konzolách si titul budú môcť užiť aj hráči na PC. Stane sa tak už 19. mája, kedy je naplánované vydanie prostredníctvom digitálnych obchodov Steam a Epic Store. 

Na PC hráčov čaká aj niekoľko vylepšení. Days Gone tam ponúkne kvalitnejšiu grafiku, podporu širokých monitorov s pomerom 21:9 či optimalizované ovládanie na klávesnici a myši. Samozrejmosťou je tiež všetok obsah známy z PS4, vrátane českých titulkov.

Days Gone rozpráva napínavý príbeh motorkára Deacona St. Johna, ktorý sa po hlbokej osobnej strate stáva lovcom odmien vo svete postihnutom pandémiou nemŕtvych. 

Od Days Gone môžete očakávať zábavnú hrateľnosť, zaujímavé prostredia Oregonu, survival prvky, brutálne súboje, silnú dejovú linku a desiatky hodín zábavy.

Pre zaujímavosť ide o ďalšiu hru od Sony, ktorá sa po exkluzivite na PlayStation 4 dostáva aj na PC. Pred časom tu vyšlo tiež akčné sci-fi RPG Horizon: Zero Dawn. PC verzia Days Gone je momentálne dostupná prostredníctvom predobjednávok na Steame a Epic Games Store. Cena je stanovená na atraktívnych 49,99 eur.  

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu