PlayStation Stars je už dostupné na Slovensku a v Česku. Čo ponúkne?

Nová služba na konzolách PlayStation poteší fanúšikov výziev. Plnením rôznych úloh môžu získať virtuálne zberateľské predmety, ale aj body, ktoré sa dajú vymeniť za prostriedky digitálnej peňaženky a následne utratiť za hry.

Sony pre majiteľov svojich konzol pripravilo novú službu, ktorú nazvalo PlayStation Stars. Ide o vernostný program s obsahom rôznych virtuálnych odmien. Hráči ich môžu získať plneným výziev v podobe herných aktivít, kampaní alebo online turnajov. 

Na zozname odmien sú konkrétne rôzne digitálne zberateľské predmety, ktoré si môžete vystaviť vo virtuálnej vitríne mobilnej aplikácie PlayStation App. O čosi lákavejšie môžu byť body, ktoré sa dajú vymeniť za ďalšie virtuálne predmety, ale aj hry či prostriedky vo virtuálnej peňaženke. 

Za tie si potom viete kúpiť niečo z ponuky obchodu PlayStation Store. Osobitné výhody čakajú predplatiteľov PlayStation Plus (recenzia), ktorí za každý online nákup získajú body a tie si opäť vedia vymeniť za prostriedky do svojej PlayStation peňaženky. 

Členstvo PlayStation Stars je bezplatné, ale pripojiť sa môžu iba dospelí majitelia PSN účtov. Dá sa to buď prostredníctvom PlayStation App dostupnej na Android a iOS, alebo registráciou na webe PlayStation webe. Služba je dostupná v rôznych krajinách vrátane Slovenska a Česka. So zbieraním odmien tak viete začať ešte dnes.

Zdroj: tlačová správa 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu