Príde ďalšie Realme C53. Tentoraz prinesie 108 Mpix fotoaparát

Prečo to tí čínski výrobcovia robia, že vydajú viacero modelov smartfónov, ale s rovnakým názvom? Zákazník sa v tom potom stratí.

Jedno Realme C53 už na trhu je. Bolo uvedené v máji tohto roka v domácej Číne a dnes už je isté, že model s rovnakým názvom, len zmenenou výbavou, príde na indický trh. Ten sa už ale bude pýšiť zadným fotoaparátom so 108 Mpix rozlíšením. 

Realme nie je jediným výrobcom, ktorý vydáva smartfóny s rovnakým názvom, ale rozdielnou výbavou. Napríklad Xiaomi je v tom so sériou Redmi preborník. Niekedy zmení nielen základné parametre, ale aj dizajn telefónu, pričom názov ostane pre čínsky a globálny trh rovnaký.

Keďže sú nielen na Slovensku obchodníci, ktorí dovážajú na trh modely určené pre čínsky trh, môže sa stať, že po rozbalení zariadenia ostane zákazník prekvapený, lebo parametre môže mať odlišné. 

Podobný osud stretol Realme C53, ktoré bude mať na indickom trhu premiéru 19. júla a namiesto pôvodne 50 Mpix fotoaparátu ponúkne dvojnásobné rozlíšenie. Kapacita batérie 5000 mAh ostane, ale zníži sa rýchlosť nabíjania z 33 W na 18 W. Zmena sa dotkne aj dizajnu foto zostavy vzadu, zmizne ostrovček, ostanú len tri samostatné objektívy. 

Ostatné špecifikácie výrobca zatiaľ neprezradil. Všetko sa dozvieme v stredu 19. júla. 

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu