Realme X50 5G príde 7. januára

Prvý smartfón s podporou 5G od čínskeho výrobcu má už svoj dátum uvedenia. Realme zverejnilo aj prvú oficiálnu fotografiu, a tak poznáme aj počet fotoaparátov.

Príspevok na čínskej sociálnej sieti Weibo, ktorý naznačoval, že Realme X50 5G spoznáme už na Štedrý deň, vlastne len prezradil dátum oficiálneho uvedenia, a tým je 7. január 2020.

Výrobca zároveň na svojom účte láka na "širšie pole videnia", čo môže naznačovať funkciu spojenú s fotoaparátom. Špekuluje sa o teleobjektíve s periskopom a 5-násobným optickým priblížením, v hre je aj duálna širokouhlá predná kamera.

Podľa zverejnenej produktovej fotografie už vieme, že Realme X50 5G príde so štvoricou zadných fotoaparátov. Hlavný by mohol ponúknuť 108 Mpix snímač, teleobjektív 13 Mpix rozlíšenie a chýbať nemá 12 Mpix širokouhlý fotoaparát či pomocný 2 Mpix senzor určený na snímanie hĺbky ostrosti.

Medzi isté špecifikácie patrí nový čipset Snapdragon 765G so špeciálnym chladením, ktoré má zabezpečiť, že sa telefón nebude prehrievať ani pri vysokej záťaži a 4000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Vďaka technológii s názvom VOOC 4.0 ju nabijete z nuly na 70 % kapacity ju nabijete za rovných 30 minút.

Nedávno značka oficiálne prišla k našim českým susedom, o rozšírení na Slovensko výrobca neinformoval. Či sa Realme X50 5G ukáže aj na európskom trhu, nie je zatiaľ známe. 

Zdroj: weibo.com
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu