S Packetou môžete hrať o auto Fiat 500, 50 smartfónov a 50 inteligentných hodiniek

Ak na doručenie vianočných darčekov alebo akejkoľvek zásielky využijete Packetu, môžete vyhrať niektorú z atraktívnych cien. Musíte však splniť dve podmienky.

Doručenie zásielok cez Packetu už využili mnohí z nás. Či už si nechali balík doručiť na adresu, výdajné miesto alebo do boxu. Ide o rýchlu a cenovo dostupnú službu, cez ktorú môžete balík nielen prijímať, ale aj posielať. 

Svoju zásielku nájdete v mobilnej aplikácii Packeta, kde vidíte podrobné informácie vrátane doručovania a cez apku viete objednávku aj zaplatiť. Práve kombináciou zaplatenia za dobierku Visa kartou prostredníctvom aplikácie Packeta sa dostanete do žrebovania o niektorú z hodnotných cien. 

Súťaž prebieha od 20. novembra do 17. decembra 2023 a stačí si akýkoľvek tovar nechať doručiť na dobierku na výdajné miesto alebo do Z-BOXu Packety a zaplatiť Visa kartou v mobilnej apke Packety. Veľká časť je ale stále platená v hotovosti, a tak chce spoločnosť aj týmto spôsobom zákazníkom pripomenúť bezpečnejší a komfortnejší spôsob platby - pomocou mobilnej aplikácie. 

Podľa dát Packety slovenskí zákazníci platbu prostredníctvom dobierky využívajú veľmi radi: "Vo všeobecnosti sa takto rozhodne takmer polovica ľudí, v prípade menších e-shopov je to však ešte oveľa viac a na dobierku vozíme často viac než 70 % takýchto objednávok,“ vysvetľuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packety Slovakia. 

Máte príležitosť hrať o 50 smartfónov Honor 90 5G, 50 smart hodiniek Honor Watch 4 a hlavnú cenu automobil Fiat 500. Jeho výherca bude vyžrebovaný 19. decembra 2023 vo vysielaní Fun rádia. Šanca vyhrať prichádza s každým jedným nákupom a do súťaže sa môžete zapojiť aj viackrát. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu