Séria OnePlus 9 má dostať 4500 mAh batériu a nabíjačku v balení

Za informáciami stojí leaker Max Jambor. OnePlus sa na základe nich neinšpiruje novým ekologickým trendom výrobcov, ktorí prestávajú pridávať nabíjačky do balenia smartfónov.

Novú sériu OnePlus 9 by sme mali spoznať už budúci mesiac. Do tej doby sa na internete objavujú rôzne špekulácie a úniky. V článku Takto má vyzerať OnePlus 9 Pro sme vám ešte minulý rok priniesli rendery, ktoré majú zachytávať novinku v plnej kráse. Neskôr sa objavili špekulácie, že OnePlus 9 by mal dostať reverzné bezdrôtové nabíjanie

Teraz leaker Max Jambor na svojom Twitteri informuje, že séria OnePlus 9 vraj dostane 4500 mAh batériu. Novinky majú byť navyše dodávané aj s nabíjačkou v balení a výrobca sa tak neinšpiruje novým trendom, ktorý začal Apple a Samsung ho nasledoval. 

Z ďalšej výbavy sa pri OnePlus 9 spomína Snapdragon 888 SoC a 120 Hz displej. Pri paneloch sa spomína 6,55" FullHD+ v štandardnej a zakrivený 6,78" QHD+ v Pro verzii. Špekulácie hovoria aj o štvorici fotoaparátov, na ktorých mala spolupracovať firma Hasselblad. Od oficiálnych informácií nás zrejme delia už len týždne. 

Zdroj: Twitter


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu