Séria Realme 11 príde 10. mája. Prinesie 200 Mpix fotoaparát a luxusný dizajn

Nový rad prinesie elegantný dizajn inšpirovaný východom slnka kombinovaný s eko kožou a zaoblený displej.

Výrobca už na svojom účte na sociálnej sieti Weibo láka na novú sériu Realme 11. Uvedenie prebehne 10. mája 2023. Nie je zatiaľ isté, koľko modelov ju bude tvoriť, no vo svojich príspevkoch spomína Realme 11 Pro a Realme 11 Pro+

Už na prvý pohľad upúta novinka svojím dizajnom, na ktorom spolupracoval Matteo Menotto, milánsky dizajnér módnej značky Gucci. Eko koža s jemnou textúrou a zlatým prešívaním ponúka luxusný vzhľad a prémiové prevedenie. Pri tvorbe sa Menotto inšpiroval východom slnka, ktorý zobúdza mesto a hlavnými líniami mesta. 

Veľký okrúhly foto modul vystupujúci nad povrch zadnej steny je domovom pre trojicu fotoaparátov. Priblíženie produktovej fotografie odhalí 200 Mpix rozlíšenie hlavného snímača s potvrdenou optickou stabilizáciou obrazu. 

Obrazovka so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov bude po stranách jemne zaoblená. O výdrž sa postará 5000 mAh batéria. Hovorí sa o čipsete Dimensity 7050, ktorý by mal byť doplnený až 16 GB operačnou pamäťou RAM.

Kým príde k oficiálnemu uvedenie 10. mája, Realme zrejme na sieti Weibo odhalí ďalšie parametre. 

Zdroj: weibo.com/Realme

Diskusia k článku:

Začať diskusiu