Seriál Telo bez hraníc s Chrisom Hemsworthom na Disney+ prezradí, ako bojovať proti starnutiu

Streamovacia platforma ponúkne všetky časti seriálu od National Geographic, v ktorom Chris Hemsworth, známy ako predstaviteľ Thora vysvetľuje, ako môžeme žiť lepšie a dlhšie.

Seriál Telo bez hraníc (Limitless with Chris Hemsworth ) pochádza z dielne režiséra nominovaného na Oscara Darrena Aronofskeho a spoločností Protozoa Pictures, Nutopia, za ktorou stojí Jane Rootová a Wild State, ktorú založili Chris Hemsworth a Ben Grayson.

V šesťdielnom dokumentárnom seriáli, ktorý štartuje na Disney+ 16. novembra, zoberie Chris Hemsworth divákov na dobrodružnú cestu, počas ktorej skúma, ako využiť plný potenciál ľudského tela a bojovať proti starnutiu. 

Seriál vychádza z najnovších vedeckých výskumov a rúca zaužívané predstavy o maximalizácii dĺžky a kvality života. V každej epizóde seriálu bude Chris podstupovať plejádu fyzických a duševných výziev, ktoré navrhli odborníci, vedci a lekári, aby odhalili rôzne aspekty procesu starnutia. 

Chrisovým poslaním, ktorý sa udržiava v špičkovej fyzickej kondícii, je lepšie pochopiť limity ľudského tela a objaviť spôsoby, ako si všetci môžeme predĺžiť zdravie a šťastie až do vysokého veku. 

Každá výzva je veľkolepá a jedinečná. Patrí medzi ne preplávanie 240 metrov cez arktický fjord s teplotou okolo 2°C, šplhanie po stometrovom lane visiacom nad kaňonom aj chôdza po žeriave na vrchole vyše 270-metrového mrakodrapu s výškou 80 poschodí.

Ak vás téma seriálu zaujala, Telo bez hraníc môžete sledovať od 16. novembra na Disney+.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu