Skull and Bones vyzerá ako najambicióznejšia pirátska hra všetkých čias

Fanúšikovia pirátov majú dôvod na radosť. Ubisoft ich v Skull and Bones pozýva do masívneho sveta plného námorných bitiek. Plavba začne už na jeseň, no konzoloví hráči si za palubný lístok priplatia.

Ubisoft aktuálne opätovne predstavil svoj dlho pripravovaný pirátsky titul Skull and Bones. Konečne priniesol hrateľnú ukážku a pridal viaceré detaily vrátane dátumu vydania. Novinka vyjde 8. novembra na PC, PS5, Xbox Series X/S a Stadiu. Žánrovo pôjde o kooperačnú akciu, ktorú však budete môcť hrať aj v sólovom režime. 

Ponúkne príbeh neznámeho piráta, ktorý začína svoju kariéru morského vlka takpovediac od nuly. Základom hrateľnosti budú námorné bitky, ktoré Ubisoft prvýkrát priniesol ešte v sérii Assassin's Creed. 

Aktuálne ich však zdokonalil a vylepšil v rôznych ohľadoch. Vývojári zapracovali hlbšie úpravy lodí, rôzne možnosti zbraní, taktizovania či ďalšie vylepšenia. Budete sa spájať s ostatnými hráčmi, bojovať medzi sebou a na rad prídu aj rôzne obchody. Skull and Bones je plánovaná ako živá služba s pravidelným obsahom, výzvami či eventami. 

Jej ponuka sa zároveň bude v priebehu rokov rozširovať. Prinesie masívny svet, ktorý má byť takmer sedemkrát väčší než v prípade Assassin's Creed: Valhalla. Pirátske dobrodružstvo začína v jeseni a aktuálne si Skull and Bones môžete predobjednať. Cena je 59,99 eur na PC (Epic) a 79,99 eur na PS5 a Xbox Series X/S. 


Zdroj: ubisoft.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu