Slovenské GTA Vivat Slovakia ukazuje Istropolis a ďalšie známe bratislavské stavby

Pripravovaná slovenská mestská akcia sa pripomína ukážkov stavieb, ktoré iste pozná každý Bratislavčan. Vivat Slovakia zároveň prezentuje technológiu, vďaka ktorej ponúkne hustú premávku.

Vivat Slovakia, pripravovaná slovenská mestská akcia v štýle GTA či Mafie sa nám pripomína po dlhšej dobe. Vývojári z Teamu Vivat prišli totiž so zaujímavým konceptom, ktorý nazvali Vivat Streda. Ide o blogové príspevky, kde fanúšikom približujú novinky z vývoja. Pilotný diel je zameraný na ukážku ikonických bratislavských stavieb. 

Vďaka nemu vieme, že Vivat Slovakia obnoví dnes už zbúranú budovu Istropolisu, ktorá bola považovaná za ikonu minulého režimu. Podoba niekdajšieho Domu odborov vznikala podľa vývojárov s patričným rešpektom. 

Pri jej návrhu dokonca boli použité skutočné architektonické plány, aby bol výsledok čo najautentickejší. Takto precízne spracovaný Istropolis vznikal štyri dni. Bratislava v období 90. rokov však ponúkne aj ďalšie známe stavby. Chýbať nebude most SNP či dobové stánky pod ním. 

Hráči v otvorenom svete hlavného mesta Slovenska môžu nájsť aj Kostol svätej Alžbety, známy tiež ako Modrý kostolík. Vývojári zapracovali aj Dopravný podnik na Olejkárskej ulici či technológiu impostorov pre autá. Vďaka nej bude vo Vivat Slovakia hustejšia doprava s menšími nárokmi na grafickú kartu. 

Zdroj: vivatslovakia.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu