Sony predstavilo júnové hry v ponuke PlayStation Plus

Nová ponuka PlayStation Plus prinesie opäť kvalitnú zábavu. Hráči na PS5 dostanú špionážnu adventúru, v ktorej budú kooperovať so svojimi kamarátmi. Staršia PS4 zas poteší fanúšikov Star Wars a poriadnych bojoviek.

Májová ponuka pre členov PlayStation Plus sa už pomaly chýli ku koncu. Stále si však môžete stiahnuť trojicu podarených hier. Nájdete v nej pretekársky Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5), vojnový Battlefield V (PS4) a ostrovný survival Stranded Deep (PS4). A čo príde ďalej? V júnovej ponuke Sony poteší hráčov na PS5 kooperatívnou adventúrou Operation: Tango. Tá vás vezme na nebezpečné špiónske misie po celom svete, ktoré vám spríjemnia rôzne hi-tech gadgety. Kľúčom prekonaniu asymetrických výzev bude spolupráca vás i vašich kamarátov. 

Pre hráčov na PS4 je pripravená dvojica kvalitných zážitkov. Čakať môžete novinku Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, ktorá vychádza exkluzívne prostredníctvom PlayStation Plus a bude k dispozícii až do 5. augusta. Ide o 3D bojovku so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane online turnajov s podporou až 16 hráčov. 

Júnovú ponuku uzatvára letecký Star Wars: Squadrons, ktorý vyšiel ešte len v októbri minulého roka. Obsahuje príbehovú kampaň pre jedného hráča, ktorý sa zhostí úlohy pilota po udalostiach Return of the Jedi. Okrem toho v nej nechýbajú napínavé multiplayerové boje a bonusom je možnosť užiť si celú hru vo virtuálnej reality. To samozrejme vyžaduje headset PlayStation VR. Všetky tri hry budú v ponule PS Plus dostupné od 1. júna. 


Zdroj: PlayStation

Diskusia k článku:

Začať diskusiu