Star Wars: Eclipse je nová akčná adventúra, ktorá láka dychberúcim trailerom

Nová Star Wars hra sa už teraz môže pýšiť jedným z najlepších herných trailerov, aké sme kedy videli. Nesie podtitul Eclipse a pracuje na nej štúdio Quantic Dream. Podľa prvotných informácií pôjde o akčnú adventúru s vlastným originálnym príbehom.

Ocenenia The Game Awards, o ktorých sme písali v tomto článku, pre najlepšie hry roka 2021 boli rozdané. Podujatie však tradične sprevádzajú aj rôzne nové oznámenia na tituly, ktoré sme ešte nevideli. Jednou z obrovských noviniek bola nová Star Wars hra, ktorá nesie podtitul Eclipse. Pracujú na nej autori zo štúdia Quantic Dream, ktorí majú na svojom konte niekoľko kvalitných adventúr ako Detroit: Become Human či Heavy Rain. 

So Star Wars: Eclipse si zrejme vyskúšajú niečo nové, pretože podľa viacerých zdrojov má ísť o akčnú adventúru. Novinka sa predviedla naozaj dychberúcim a temne ladeným trailerom, ktorý je predzvesťou toho, že sa fanúšikovia majú na čo tešiť. 

Ďalšie informácie sú pomerne strohé a zatiaľ nie je jasné, kedy Star Wars: Eclipse vyjde, ani na aké platformy sa dostane. Objavilo sa však niekoľko únikov, ktoré do záhadnej novinky vniesli trochu viac svetla. 

Titul by mal mať kvalitne zapracované akčné prvky a vlastný súbojový systém. Spomína sa aj otvorený svet či nekonkrétne multiplayerové prvky. Neoverené informácie však zatiaľ treba brať s rezervou. Tie oficiálne uzatvára ešte fakt, že Star Wars: Eclipse prinesie svoj vlastný originálny príbeh, ktorý budete môcť ovplyvniť. Štúdio Quantic Dream je totiž týmto štýlom veľmi známe. 


Zdroj: starwarseclipse.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu