Sygic prináša satelitné mapy pre všetkých a vylepšil Real View navigáciu

Firma vylepšila známu offline navigáciu. Najočakávanejšou funkciou sú satelitné mapy dostupné pre všetkých zadarmo. A do funkcie Rozpoznávanie dopravných značiek pribudlo po novom Zákaz predbiehania.

Každý rok ponúkne spoločnosť niekoľko vylepšení svojej GPS navigácie, tentoraz prináša satelitné mapy, o ktoré podľa vyjadrení v tlačovej správe dlhodobo žiadala komunita testerov. Preto sa ju Sygic rozhodol priniesť ju ako darček k sviatku Black Friday, a to zadarmo pre všetkých

Satelitné mapy sú už bežná a overená súčasť navigácií, ktorá pomáha šoférom pozrieť si cieľovú adresu v prirodzenom prostredí. Používatelia Sygicu ich môžu zapnúť jedným klikom na ikonu v navigačnej mape. V satelitných mapách v Sygic GPS Navigácii sa vďaka spolupráci s Googlom dá vyhľadávať, zoomovať a posúvať nimi. 

 

Ďalším vylepšením prešla navigácia Real View, ktorá teraz v rozšírenej realite používa zelené šípky vznášajúce sa v priestore, ktoré pomáhajú šoférom v lepšej orientácii vďaka reálnemu pohľadu na cestu cez kameru smartfónu. Je taktiež súčasťou SmartCam funkcií, ktoré sú k dispozícii pre predplatiteľov Premium+. 

Noví používatelia Sygicu si teraz môžu predplatiť Premium+ na 12 mesiacov so špeciálnou Black Friday zľavou 32% (16,99€), s bezplatným 7-dňovým trialom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu