TCL 20L na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať cenovo dostupný android so 6,7-palcovým displejom dobre čitateľným aj na priamom slnku. Poteší aj 5000 mAh batériou a 48 Mpix fotoaparátom.

TCL 20L je tretím modelom tohtoročnej série TCL 20, ktorý sa objavil na slovenskom trhu. Novinka je vybavená 6,67-palcovým displejom vlastnej výroby s Full HD+ rozlíšením, ktorý využíva technológiu kruhovej polarizácie certifikovanú organizáciou TÜV Rheinland. Vďaka tomu je možné obrazovku sledovať vo verných farbách aj s nasadenými slnečnými okuliarmi. 

Výkon má na starosti čipset Snapdragon 662 a 4 GB operačná pamäť, doplnená 128 GB úložiskom rozšíriteľným microSD kartami do veľkosti 1 TB. Telefón disponuje zostavou štyroch objektívov na čele so 48 Mpix snímačom. Vylepšenie fotografií a videí zaistí nová generácia technológie NXTVISION, prostredníctvom ktorej sa obraz v reálnom čase optimalizuje tak, aby na ňom čo najlepšie vynikli farby, jas a kontrast. 

Vďaka batérii s kapacitou 5000 mAh by mal telefón pri bežnom zaťažení zvládať dva dni bez nabíjania. Podporuje rýchle 18 W nabíjanie a jeho výdrž predlžuje funkcia Smart Manager na inteligentné spravovanie energie. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

TCL 20L je dostupný vo farebných variantoch Luna Blue (modrá) a Eclipse Black (čierna) za 229 eur.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu