TCL NXTWear Air - domáce kino vo vrecku

Od predchádzajúcej generácie, ktorá sa predáva aj na Slovensku, sa novinka líši vynoveným dizajnom a nižšou hmotnosťou.

Bohatú nádielku noviniek TCL z výstavy CES 2022 v Las Vegas tvorí aj ďalšia generácia smart okuliarov. Model TCL NXTWear Air poslúži po pripojení ku kompatibilnému smartfónu alebo notebooku najmä na sledovanie filmov a hranie hier. 

Základné parametre:
Rozmery: 171 x 162 x 50 mm (rozložené), 52 x 154 x 50 mm (zložené), hmotnosť 75 gramov, Micro OLED displej, pomer 16:9, zorný uhol 140°, Full HD rozlíšenie (1080p), 60 Hz obnovovacia frekvencia, stereo repro, USB-C konektor na nabíjanie, akcelerometer, gyroskop, kompas, P senzor. 

Pri zábave doma aj na cestách vytvoria dojem ako pri sledovaní obsahu na 140-palcovej obrazovke zo vzdialenosti štyroch metrov. Oproti predchodcovi NXTWear G sú ľahšie (75 g vs. 100 g) a podľa výrobcu aj pohodlnejšie. Obsah sledujete na dvoch displejoch typu Micro OLED s Full HD rozlíšením. Nechýbajú stereo reproduktory.

Nová generácia inteligentných okuliarov TCL NXTWear Air sa bude dodávať s dvomi rôznymi tvarmi skiel. Predaj je naplánovaný na druhý štvrťrok 2022, cena zatiaľ nie je známa. Dá sa predpokladať, že bude podobná ako pri predchodcovi, ktorý sa predáva za 599 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu