Telekom zaradil do ponuky Huawei P40 Pro. Ako darček získate Huawei Watch GT 2

Operátor zaradil do svojho portfólia prémiový model série P40 od Huawei. Ako darček vám k nemu pribalí inteligentné hodinky v 46 mm verzii. Druhou novinkou v ponuke je Samsung Galaxy A21s.

Huawei P40 Pro to pre absenciu Google služieb zrejme nebude mať ľahké. Na aké obmedzenia sa máte pripraviť, sme vás upozornili v článku Dva týždne s Huawei P40 Pro bez Google služieb.

Dôvod, pre ktorý možno zákazník uprednostní Huawei P40 Pro pred konkurenčným modelom iných značiek, môže byť hodnotný darček. K smartfónu vám Telekom pribalí aj 46 mm verziu inteligentných hodiniek Huawei Watch GT 2. Poslúžia vám aj na telefonovanie a nabíjať ich budete len raz za týždeň. Podrobnú recenziu hľadajte pod názvom Huawei Watch GT 2 - rozumná elegancia.

Huawei P40 ponúka výborný 6,6-palcový OLED displej, výkonný čipset Kirin 990 s podporou 5G sietí, 8 GB operačnú pamäť a 256 GB úložisko. Od 4200 mAh batérie môžete očakávať bezproblémovú celodennú výdrž na jedno nabitie, menej nároční používatelia potiahnu aj do druhého dňa. 

Na tele sa nachádza až šesť fotoaparátov, štyri vzadu a dva vpredu. Nechýba optická stabilizácia obrazu, širokouhlý objektív s automatickým zaostrovaním ani 5-násobné optické priblíženie. 

Huawei P40 Pro v striebornej farbe kúpite v Telekome k najvyššiemu paušálu od 11 eur mesačne s akontáciou 99 eur. Pri programe T Ideál 27 zaplatíte mesačne 18 eur, akontácia je nastavená na 449 eur. Pri nákupe cez web získate 20-eurovú zľavu. Cena v hotovosti je 999 eur. 

Modelový rad Galaxy A pre rok 2020 doplnil v Telekome ďalší prírastok. Po prvej dvojici Galaxy A51 a A71 dorazila už aj stredná trieda Galaxy A41, a teraz prichádza model, ktorý sa môže stať predajným bestsellerom – Samsung Galaxy A21s.

Novinka prináša  6,5'' HD+ displej, osemjadrový procesor, 3 GB RAM, 32 GB úložisko a štvoricu zadných fotoaparátov s hlavným 48 Mpix snímačom. Lákadlom bude aj 5000 mAh batéria. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe

Čierny Samsung Galaxy A21s kúpite cez web Telekomu už od jedného eura mesačne s jednoeurovou akontáciou. Plná cena je stanovená na 199 eur. 

Ponuka pre Magenta 1 pokračuje s dvomi kúskami Xiaomi: Mi Note 10 Lite (základné info) a Redmi Note 9 Pro (základné info)
 

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu