Tesco mobile: dáta zadarmo a SIM karta s 50 % zľavou

K novým aktiváciám karty Bodka môžete mať na desať mesiacov 1500 MB dát mesačne bez poplatku. Stačí pravideľne dobíjať. S kupónom za nákup v Tescu získate kartu za polovičnú cenu.

Operátor v týchto dňoch oslavuje 10. výročie pôsobenia na slovenskom trhu a pri tej príležitosti pripravil pre zákazníkov darček. Akciu predčasne prezradil leták Tesca, o čom sme vás informovali v článku Tesco mobile bude rozdávať Internet1500 na 10 mesiacov zadarmo.

Dnes už máme kompletné informácie o ponuke. Všetci zákazníci, ktorí si svoju SIM kartu Bodka aktivujú v období od 5. novembra 2019 do 31. januára 2020, môžu získať balíče Internet1500 na desať mesiacov zadarmo

Dátový benefit s objemom 1500 MB je na prvý mesiac aktivovaný automaticky, pre jeho ďalšie využívanie je potrebné každý mesiac dobiť kredit na SIM karte akoukoľvek sumou a udržiavať si neminutý kredit pod hodnotou 20 eur. Operátor tak chce zrejme predísť dobitiam len kvôli bezplatnému internetu bez využívania hlasových služieb. 

Kartu Bodka môžete navyše získať za polovičnú cenu. Za nákup v predajniach Tesco v hodnote nad 15 eur dostanete v období od 6. novembra 2019 do 8. januára 2020 pri pokladni kupón s 50 % zľavou na nákup SIM karty.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu