Tesco mobile: s kartou Trio získate pri každom dobití trikrát viac kreditu

Značkový operátor začne od 6. apríla predávať novú predplatenú SIM kartu Trio s trojnásobným kreditom, ktorý zákazník získa automaticky pri každom dobití bez ďalších podmienok.

Nový benefit funguje jednoducho. Ak si dobijete kredit novou predplatenou kartou Trio napríklad vo výške 10 €, automaticky získate kredit v hodnote 30 €. Získaný bonusový kredit (20 €), má platnosť až 30 dní a môžete ho využiť na volania, SMS aj denné dáta.

Na karte Trio zostávajú v ponuke všetky mesačné dátové balíčky vrátane Dátového bonusu, s ktorým získate pri dobití kreditu rovnaký objem balíčka navyše zadarmo. Napríklad s balíčkom 500 MB za 3 € získate po dobití kreditu 1 GB, s balíčkom 1,5 GB 3 GB za 6 € alebo s balíčkom 5 GB získate 10 GB za 9 €.

Nová karta Trio s úvodným kreditom 3 € za cenu 3 € bude dostupná od 6. 4. 2022 vo všetkých predajniach Tesco alebo na webe Tesco mobile, predbežne do konca roka 2022. Existujúci zákazníci si môžu svoje pôvodné programy ponechať alebo využiť možnosť zmeny programu na nový program Trio. 

Okrem základnej predplatenej karty bude v predaji aj dátová karta 10 GB za cenu 9 €. Dátová karta obsahuje rovnako program Trio a predaktivovaný dátový balíček v hodnote 9 €. Základný objem 5 GB si môže zákazník navýšiť na 10 GB dobitím kreditu, ktorý sa mu zároveň aj strojnásobí. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j01.04.2022 - 11:20 Trvalý odkaz

"Kredit získaný zadarmo navyše, tzv. extra kredit, má platnosť 30 dní a zákazník ho môže využiť hneď po vyčerpaní zaplateného kreditu na hovory a SMS do všetkých sietí na Slovensku a denné dáta."
si robia z nás prel?

Celá diskusia 2 príspevky