TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v auguste podľa JustWatch

Karty v auguste zamiešal príchod viacerých atraktívnych titulov. Pozerali ste napríklad Rod draka alebo Sandmana? Neboli ste sami.

Najsledovanejším filmom za mesiac august bol Top Gun: Maverick, v ktorom si hlavnú úlohu zahral opäť Tom Cruise. O napínavé akcie už tradične nie je núdza. 

Dvojkou je mystery thriller Predátor: Korisť. Mladá žena z indiánskeho kmeňa prenásleduje mimozemskú bytosť s technologicky vyspelým arzenálom. Má šancu uspieť? Tretím najstreamovanejším titulom bol Sherlock: The Abdobinable Bride v neodolateľnom podaní Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana. 

V TOP10 seriálov bol v auguste jednotkou podľa webu JustWatch očakávaný seriál Rod draka, ktorý zaujme najmä fanúšikov úspešnej ságy Hra o tróny. 

Existuje svet, kam se dostaneme, iba keď zatvoríme oči a zaspíme. Pánom ríše snenia je Sandman, ktorý strávi v zajatí 100 rokov. Seriál zaujal natoľko, že sa stal augustovou dvojkou. Trojkou sa stal dramatický seriál z právnického prostredia Volajte Saulovi.

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu