TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v decembri podľa JustWatch

Aj posledný mesiac uplynulého roka Slovákov najviac zaujali tituly z kategórie dráma a mystéria. Nechýba ale ani krimi, nadprirodzeno či humor.

Najpozeranejším filmom na streamovacích službách Slovákov sa stal Na nože Glass Onion s Danielom Craigom v hlavnej úlohe. Známy herec tentoraz nehrá Jamesa Bonda, ale detektíva, ktorý sa v Grécku snaží rozmotať záhadu jedného miliardára a jeho partie priateľov. 

V kinách beží pokračovanie úspešného diela Avatar, a tak si zrejme mnohí Slováci chcú pripomenúť prvý film z roku 2009, ktorý sa v decembri ocitol na druhom mieste. Film Všetko, všade, naraz, patrí podľa JusWatch do trojky najúspešnejších filmov. Starnúca čínska migrantka v USA sa stane súčasťou bláznivého dobrodružstva, v ktorom sa snaží zachrániť svet skúmaním paralelných vesmírov a vlastných životov, ktoré v nich mohla mať.

Málokoho zrejme prekvapí, že najsledovanejším seriálom bol v decembri príbeh o Wednesday, členke známej Addams Family. V bizarnej internátnej školy, kam ju poslali, sa pokúša ovládnuť svoje psychické schopnosti a zároveň sa snaží vyriešiť záhadu, ktorá postihla jej rodinu pred 25 rokmi. 

V prvej trojke ostal seriál Biely lotos, ktorého príbeh sa odohráva v luxusnom havajskom letovisku a sleduje pestrú škálu hotelových hostí. Nie všetko je tak idylické, ako na prvý pohľad vyzerá. Novembrová jednotka The Peripheral sa v decembri posunula na tretiu priečku. Dramatický seriál s nádychom mysterióznosti je o mladej žene, ktorá hľadá únik z bežného života pri hraní videohier, no jedna z nich jej naozaj zmení život. A nielen jej. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu