TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v júni podľa JustWatch

Slovákov v júni zaujalo viacero žánrov, od napätia, cez akčné tituly až po legendárneho Maria. Nechýba Marvelovka ani sci-fi.

Jednotkou medzi filmami sa stal Spider-man: Paralelné svety z roku2018. Pavúči muž  Peter Parker pomáha tínedžerovi Milesovi Moralesovi, keď ho uhryzne rádioaktívny pavúk. Štvrté pokračovanie príbehu nájomného zabijaka Johna Wicka, na ktorého hlavu je vypísaná vysoká odmena, zaujalo dostatočný počet Slovákov, aby sa v júni stal druhým najsledovanejším filmom. 

Pamätníci sa určite s nostalgiou pozrú na titul Super Mario Bros, ktorý je v kategórii Movies top desať júnovou trojkou. vo filme. Animovaná rodinná komédia poteší veľkých aj malých divákov. Film je zatiaľ oficiálne dostupný iba cez obchod Play. 

Seriálom kraľuje From s nádychom mysterióznosti, hororu a drámy. Obyvatelia mesta v Strednej Ameriek musia vyriešiť záhadu sily, ktorá uväzní v meste každého, kto vstúpi.

Dvojka opäť patrí sérii Silo o komunite v hlbokom podzemí. Muži a ženy tam žijú v spoločnosti plnej nariadení, o ktorých si myslia, že ich majú chrániť. Naozaj? Na Netflixe odštartovala šiesta série Black Mirror a hneď sa aj vyšplhala na tretie miesto tabuľky. Už ste si ju pozrelli?

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu