TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v máji podľa JustWatch

Na prvých priečkach nájdeme príbeh o športovcovi a jednej značke, akčný film z dielne Marvelu aj napínavé seriály. Ale nechýba ani humor.

Z názvu titulu Air: Zrodenie legendy, je zrejme väčšine jasné, o kom alebo vlastne o čom, to celé je. Mattom Damonom v réžii Bena Afflecka odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. A to všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom  a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike.

Superhrdina Scott Lang opäť nastupuje do akcie, v ktorej bojuje so zloduchom. Fanúšikovia Marvelu už zrejme film Ant-Man a Wasp: Quantumania videli. Ak chcete vidieť, ako to možno vyzerá v kvantovej ríši, nech sa páči. Na tretej priečku najsledovanejších filmov v máji je známy titul Všetko, všade, naraz.

Boj o moc je seriál z prostredia bohatej rodiny. Logan Roy spravuje mediálny konglomerát, no jeho potomci nesúhlasia s nedávnymi krokmi a rozhodnú sa otca zosadiť. Divákov napínavý príbeh zaujal natoľko, že mu patrí prvé miesto. Dvojka patrí sérii Silo, o komunite v hlbokom podzemí. Muži a ženy tam žijú v spoločnosti plnej nariadení, o ktorých si myslia, že ich majú chrániť. Naozaj? 

Ted Lasso je tréner amerického futbalu, ktorého zavolali do Anglicka, aby manažoval futbalový tím. A to napriek tomu, že s týmto športom nemá absolútne žiadne skúsenosti. Titulu už s tromi sezónami nechýba humor ani dráma. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu