TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v októbri podľa JustWatch

Dlhé zimné večery sú ako stvorené na pozeranie filmov a obľúbených seriálov. Ak hľadáte inšpiráciu, možno vás zaujme niektorý z titulov, ktoré Slováci v októbri pozerali cez streamovacie platformy najčastejšie.

Jednotkou v kategórii filmov bola v októbri snímka Barbar. Kto má rád napätie a nečakané rozuzlenia, nemal by si nechať ujsť príbeh mladej ženy, ktorá v prenajatom dome nájde nečakaného hosťa.  Minulomesačný víťaz Top Gun: Maverick s Tomom Cruisom v hlavnej úlohe, sa udržal v top päťke a patrí mu druhá priečka. 

Tretím najsledovanejším filmom bol Vlkolak - Nočný lovec. Už názov napovedá, že titul nie je pre slabé povahy a ani tu nebude núdza o dobrodružstvo, napätie a hororové scény. Zaujímavosťou je krátky hrací čas, iba 54 minút. 

Kategórii seriálov kraľuje na slovenskom trhu sága Rod draka, ktorá je určená nielen fanúšikom úspešnej série Hra o tróny. Slováci zrejme milujú horory, napätie a strach, lebo nielen v kategórii filmov, ale aj seriálov sú úspešné snímky s podobným obsahom. Dôkazom je The Watcher na druhom mieste, v ktorom rodina, ktorá sa presťahovala do vysnívaného domu na predmestí zistila, že vlastne zdedila nočnú moru. 

Aj trojka v rebríčka The Peripheral patrí do sekcie dráma, trilery a mystéria. Seriál je o mladej žene, ktorá hľadá únik z bežného života pri hraní videohier, no jedna z nich jej naozaj zmení život. A nielen jej. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu