TOP10 najpozeranejších filmov a seriálov na Slovensku v septembri podľa JustWatch

Niektoré úspešné tituly z augusta sa dostali aj do septembrového rebríčka. Slovákov na streamovacích platformách zaujali dokumenty o známych osobnostiach aj filmy a seriály zo žánru fantasy.

Top Gun: Maverick, v ktorom si hlavnú úlohu zahral opäť Tom Cruise, obhájil prvé miesto z augustového rebríčka a aj v septembri sa stal najsledovanejším filmom. Dvojkou bol životný príbeh kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho a trojkou Thor: Láska a hrom.

V boji proti hrozbe si Thor prizve na pomoc Valkyriu, Korga a bývalú priateľku Jane Foster, ktorá – na Thorovo prekvapenie – nevysvetliteľne ovláda jeho magické kladivo Mjolnir ako mocný Thor. 

Epická dráma Pán prsteňov: Prstene moci patrila v septembri k najsledovanejším seriálom. Monštrum: Príbeh Jeffreyho Dahmera odhaľuje zločiny obávaného zabijaka, ktorý za viac než desať rokov zavraždil sedemnásť chlapcov a mužov. Aj vďaka nekompetentnosti polície dlhé roky unikal spravodlivosti. Rod draka, ktorý zaujme najmä fanúšikov úspešnej ságy Hra o tróny, sa z prvej augustovej priečky posunul na tretie miesto. 

Služba JustWatch ponúka jednoduché vyhľadávanie titulov na rôznych streamovacích platformách. Hneď tak vidíte, kde si konkrétny film alebo seriál môžete pozrieť, prípadne za koľko. Webová stránka je aj v slovenčine, takže sa tu ľahko zorientujú aj tí používatelia, ktorí majú kvôli jazykovej bariére na podobných weboch problém s porozumením. 

Zdroj: justwatch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu