Únik o vývoji Mafie 4 ponúka ďalšie detaily

Správy o príprave Mafie IV obleteli internet rýchlosťou blesku. Teraz sa neoficiálne dozvedáme viac o príbehu či zasadení hry.

Minulý týždeň internetom obleteli neoficiálne správy o tom, že Hangar 13 pracuje na novej Mafii 4. Má ísť o prequel k prvej hre, čo znamená, že príbeh sa bude údajne odohrávať pred udalosťami legendárnej jednotky. 

Teraz sa črepiny informácií rozširujú o ďalšie detaily. Mafia IV by podľa nich mala sledovať príbeh Dona Salieriho na Sicílii v 19. storočí. Vrátiť by sa tak malo niekoľko známych postáv. Zrejme sa však nevráti engine hry, pretože vývojári mali prejsť na Unreal Engine 5. Podobný krok momentálne urobilo viacero firiem. Príkladom je CD Projekt RED, ktorý na ňom pripravuje Zaklínača 4 alebo Crystal Dynamics s novým Tomb Raiderom.

Na to, či sa neoficiálne informácie ohľadom Mafie IV potvrdia alebo nie si však zrejme ešte nejaký čas počkáme. Úniky dodáva, že hra bude lineárnejšieho charakteru, ale momentálne je iba v rannej fáze vývoja. Vydanie je tak pravdepodobne ešte roky vzdialené. 

Zdroj: videogameschronicle.com 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu