Už čoskoro spoznáme Pixel 6 a Pixel 6 Pro

Google zverejnil na japonskom YouTube účte polminútové video, v ktorom predstavuje niektoré funkcie systému Android 12, ktorý bude bežať v nových Pixeloch 6.

Už začiatkom augusta Google odhalil dizajn smartfónov Pixel 6 a 6 Pro s nezvyčajným dizajnom zadnej steny, na ktorej bolo vidno výrazne vystupujúci pás s kamerovým systémom. Potvrdil tak dizajn z predchádzajúcich renderov.

Zároveň prezradil, že prídu s úplne novým čipom Google Tensor navrhnutým spoločnosťou Google, ktorý bude vyrobený na mieru pre tohtoročné Pixely. Jeho výhody vraj uvidíme na výkonoch fotoaparátov, rozpoznávaní reči, hlasových poveloch, prekladoch a ďalších funkciách. 

Teraz na YouTube účte Google Japan zverejnil krátke video s názvom Google Pixel 6:Coming Soon. Presný dátum uvedenia tak stále neprezradil, ale na nové modely smartfónov vraj už nebudeme čakať dlho. Google v reklamnom videu ukázal nové miniaplikácie a widgety na Androide 12. 

Podrobnosti o hardvérovej výbave sme sa od Googlu nedozvedeli, no podľa neoficiálnych informácií sa máme tešiť na 50 Mpix hlavný fotoaparát, pričom Pixel 6 Pro sa má pýšiť 48 Mpix teleobjektívom a 5000 mAh batériou.

Google vraj na nové Pixely láka v New Yorku aj billboardmi, a tak oficiálne uvedenie je už naozaj blízko. 

Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu