Už žiadne rozdielne ceny. ESET zavedie rovnaký cenník v celej Európe

Firma zjednotila ceny pre nového aj existujúceho zákazníka, a výraznejšie zvýhodnila licencie pre viac zariadení. Niektoré konfigurácie sú teraz lacnejšie o vyše 40 %.

Od 13. decembra 2022 platí na Slovensku nový cenník produktov ESET určený pre domácich zákazníkov. Zjednotil ceny pre nových a existujúcich zákazníkov, zvýhodnil nové licencie a licencie pre viacero zariadení a slúži ako príprava na model predplatného i plán zjednotenia cien v rámci celej Európy. 

Najväčšou zmenou nového cenníka je zjednodušenie ponuky a zvýhodnenie tzv. multidevice licencií, teda licencií pre viacero zariadení, vrátane počítačov, mobilov, tabletov, či smart TV. Zákazník sa v prvom kroku rozhodne pre úroveň bezpečnostnej ochrany a následne má možnosť ochrániť každé ďalšie zariadenie dokúpením licencie za jednotnú, zvýhodnenú cenu 5 eur.

Ak si napríklad nový zákazník objedná ESET Internet Security na jeden rok pre štyri zariadenia, namiesto pôvodných 99,90 eur zaplatí teraz len 54,90 eur

Bezpečnostný balík ESET Family Security Pack po novom umožní chrániť až desať rôznych zariadení bez ohľadu na ich platformu. Cena za takýto komplexný balík ochrany pre desať zariadení je 84,90 eur na rok. 

"Veríme, že zvýhodnenie licencií pre viac zariadení bude pre našich zákazníkov atraktívne a dokážu takto navyše ušetriť za ochranu všetkých zariadení v domácnosti. Ak si však súčasný zákazník pri obnove licencie napriek tomu ponechá variant pre jedno zariadenie, bude počas najbližšej obnovy cena za takúto licenciu zvýhodnená oproti štandardnej cene," hovorí Peter Ohrajter, riaditeľ marketingu a korporátnej komunikácie na Slovensku. 

Pripravovaný model predplatného, ktorý zjednoduší a zautomatizuje nákupný proces, bude na Slovensku spustený v priebehu prvého polroka 2023. Súčasťou implementačných zmien bude aj doplnenie ponuky mesačného predplatného. 

Zákazníci majú navyše stále možnosť využiť kampaň 3 za 2, v rámci ktorej môžu získať ochranu na tri roky za cenu dvoch. Kampaň platí do 30. decembra 2022. V priebehu budúceho roka zavedie spoločnosť zjednotenú produktovú ponuku v celej Európe. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Michal M14.12.2022 - 22:10 Trvalý odkaz

Ďakujeme za článok,ste super

Celá diskusia 1 príspevok