Vivo V29 Pro príde 4. októbra

Pro verzia modelu V29 od Vivo, ktorý sa predáva aj na Slovensku, bude mať premiéru o týždeň. Predaj štartuje na indickom trhu, neskôr sa zrejme rozšíri aj do ďalších krajín.

Na indickej stránke Flipkart už môžete nájsť informácie o niektorých vlastnostiach pripravovanej novinky Vivo V29 Pro. Lákadlom bude portrétový fotoaparát s 50 Mpix snímačom IMX663 a rýchlym a precíznym automatickým zaostrovaním. 

V zhoršených svetelných podmienkach sa bude hodiť Smart Aura Light, svetelný kruh umiestnený na zadnej strane pod objektívmi fotoaparátu. Inteligentné nastavenia teploty farby automaticky rozpozná podmienky nadmerne teplého alebo studeného slabého svetla, a aktivuje svetlo Aura Light, aby zachytilo prirodzené tóny pokožky tváre vášho objektu. 

Fanúšikov zaoblených konštrukcií poteší dizajn. Novinka dostane zaoblený displej aj zadnú stenu. Hmotnosť bude 188 gramov, hrúbka 75 milimetrov. 

Podrobnosti o hardvérovej výbave zatiaľ nemáme, špecifikácie už skôr uvedeného modelu Vivo V29 5G sa dočítate v základnom infe.

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu