Vyrovná sa mobilný titul počítačovým hrám? Nový Assassin's Creed na Android a iOS stiera rozdiely

Ubisoft ukázal nový Assassin's Creed: Codename Jade, ktorý sa profiluje ako najmasívnejšia mobilná hra všetkých čias. Vyjde na Android a iOS a ponúkne otvorený svet v Číne.

Assassins's Creed: Codename Jade je pripravovaná mobilná hra, ktorá nás zoberie do Číny v 3. storočí. V súvislosti s hrami na smartfónoch väčšine fanúšikov napadnú skromnejšie tituly, ale zdá sa, že Ubisoft v tomto smere nevidí žiadne prekážky. Novinka sa preto profiluje ako najmasívnejšia mobilná hra všetkých čias, ktorá by sa pokojne mohla vyrovnať titulom na veľkých platformách. 

Bude sa odohrávať v období, kedy sa formovali prvé zjednotené ríše a vzťah medzi východom a západom prinášajú aj prvé hrozby. Tešiť sa máme na veľký otvorený svet v Číne, kde nebudú chýbať hory ani Čínsky múr. 

Assassins's Creed: Codename Jade chce na mobilné displeje priniesť napínavé dobrodružstvo, stealth aj akčné súboje. K tomu sa pridajú rôzne čínske tajomstvá, ako napríklad záhada terakotových bojovníkov. Na hre pracuje štúdio Level Infinite, známe napríklad vďaka PUBG Mobile. 

Dátum vydania zatiaľ nie je známy, ale autori plánujú uzavretú betu, do ktorej sa dá prihlásiť. Keď bude hra hotová, príde na Android aj iOS. 

Zdroj: assassinscreedcodenamejade.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu