Wonder Woman dostane vlastnú akčnú adventúru v otvorenom svete

Neohrozená Wonder Woman má za sebou množstvo komiksov a niekoľko filmov. Vo vlastnom hernom spracovaní sa však predstaví vôbec po prvýkrát. Postará sa oň štúdio Monolith, ktoré je známe hrami Middle-earth: Shadow of Mordor či Shadow of War.

O superhrdinské hry je stále veľký záujem a tú svoju dostane aj Wonder Woman, ktorá zatiaľ vo vlastnej hernej adaptácii doteraz nebola spracovaná. Novinka bola predstavená na podujatí The Game Awards 2021 a pracuje na nej štúdio Monolith. O vydanie sa postará Warner Bros. a kým sa tak stane, zatiaľ sa môžete naladiť krátkym teaser trailerom.

Žánrovo pôjde o akčnú adventúru pre jedného hráča v otvorenom svete. Bude mať zapracovaný Nemesis systém, ktorého poslednú vylepšenú verziu predstavilo štúdio Monolith v hre Middle-earth: Shadow of War. Warner si ho medzitým stihol patentovať. Spočíva v tom, že ovplyvňuje chovanie nepriateľov na základe správania hráča. Výsledkom môžu byť rôzne kombinácie stretov. 

Funguje tiež tak, že ak vás nejaký z nepriateľov zabije, v ďalšej hre sa vráti s určitým vylepšením a súboje sa tak stávajú živšie. Nemesis systém okrem toho prispieva aj k znovuhrateľnosti. Wonder Woman zatiaľ nemá dátum vydania ani oznámené platformy. O jej ďalšom počínaní vás budeme informovať. 

Zdroj: www.youtube.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu