Zajtra príde Nothing Phone (2). Čo o ňom vieme

Druhá generácia smartfónu, ktorý sa chce líšiť od nudných "placiek" konkurencie, má naplánovaný príchod 11. júla. Už pred oficiálnym uvedením si môžeme urobiť predstavu, čo prinesie.

Na Nothing Phone (2) láka sám výrobca a netají sa, že pracoval na vylepšenom nabíjaní a mierne sa zmenili aj svetelné efekty LED diód na zadnej strane telefónu. Bočné steny nebudú až tak zaoblené, ako naznačovali prvé rendery, ale dizajnový jazyk s netradičným priesvitným prevedením ostal zachovaný. Tento telefón si naozaj nepomýlite s konkurenciou. 

Novinka ponúkne starší, ale stále výkonný čipset vlajkových lodí Snapdragon 8+ Gen 1, 6,7-palcový OLED displej s Full HD+ rozlíšením a 120 Hz obnovovacou frekvenciou a 4700 mAh batériu s rýchlym 33 W nabíjaním a možnosťou dobiť aj bezdrôtovo (15 W). Zostavu zadných fotoaparátov má tvoriť trojica 50 Mpix snímačov, pričom chýbať nebude optická stabilizácia obrazu. Fanúšikov selfie poteší predná 32 Mpix kamera. 

Nad operačným systémom Android 13 pobeží vlastná používateľská nadstavba Nothing OS 2.0 a majitelia smartfónov značky Nothing majú prisľúbené tri veľké aktualizácie systému a štyri roky dodávania bezpečnostných záplat. 

Ak chcete pozerať živé vysielanie z uvedenia Nothing Phone (2), nájdete ho zajtra 11. júla o 17:00 nášho času na oficiálnom účte YouTube alebo webovej stránke nothing.tech

Zdroj: twitter.com/Nothing

Diskusia k článku:

Začať diskusiu