Zákazníci operátora Radosť prenesú každý mesiac priemerne 10 GB dát

Digitálny operátor Radosť slávi 2. narodeniny a podelil sa o zaujímavé detaily zo zákazníckej štatistiky. Tipnete si, ktorý deň v týždni patrí medzi dátovo najvyťaženejší?

Operátor Radosť oslavuje 24. septembra 2022 svoje 2. narodeniny. Aktuálne majú zákazníci na výber zo štyroch paušálov v cene od 5 eur do 20 eur, medzi ktorými nechýba ani dátový s neobmedzeným objemom dát za 15 eur / 30 dní. 

Podľa správy operátora dátujú Radostníci prekvapivo najviac v utorky večer, kedy spotrebujú približne 300 GB dát. Naopak v sobotu večer si dávajú oddych, zrejme majú zaujímavejší program než surfovať po internete. Za mesiac spotrebujú zákazníci Radosti v priemere viac než 10 GB. 

Neprekvapí, že najviac dátuje veková skupina 16- až 20-ročných, no ani skupina do 25 rokov sa nenechá zahanbiť. Roaming sa najčastejšie využíva v susedných Čechách a SIM karta Radosti sa ocitla už vo vyše 80 krajinách celého sveta. 

Najviac Radostníkov žije v Bratislave, tesne za chrbtom majú Košičanov. Všetko si zákazníci vybavia cez mobilnú aplikáciu, ktorá má v AppStore aj Google Play vysoké hodnotene. 

Spokojní zákazníci, ktorí oceňujú kvalitu služieb aj nízke ceny, získajú za odporúčanie kamaráta zľavu z ceny paušálu. Radosť za polovicu na 30 dní získajú pri odporúčaní obaja.

 

Zdroj: Radosť

Diskusia k článku:

Dezi23.09.2022 - 20:46 Trvalý odkaz

Ale dúfam že nie až na 5.výročie nás pustí do 5G 😁

Celá diskusia 3 príspevky