- Späť na článok
- 21 príspevkov
4ka: máme už takmer 150-tisíc zákazníkov. Pripravujeme prekvapenia
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
nobody 05.04.2016 - 16:06
Nejak dlho im trvá pripraviť tie prekvapenia.
Manobb05.04.2016 - 16:56 Trvalý odkaz
Otázka dňa:
Čo nastane skôr ?
a) "už čoskoro" Vám prinesieme nové služby
b) nové služby predstavíme "o niekoľko týždňov"
P.S.: možnosť a) radi využívajú modráci a možnosť b), aspoň sa zdá, budú veľmi radi používať 4-kári
P.P.S.: Najväčší fail však je, že v oboch prípadoch je to zakaždým skôr iba vtip, pretože tie služby stoja za ...... (ale možno v relácii Vtipnejší vyhráva by sa mohli uplatniť)
mental.disease05.04.2016 - 16:58 Trvalý odkaz
Anibych nepovedal. O2 trvalo rok a pol keď prišli s fér. Zvyšný dvaja sa vyše desať rokov nezmohli takmer na nič..
suto12305.04.2016 - 19:36 Trvalý odkaz
Mental,
to je pravda, ale to bola posledná dobrá vec, keď nerátam za istých okolnosti promo akciu Jednotky... Zvyšní dvaja zvyknú raz za 3 - 4 roky (neberte ma doslovne, ide o princíp) zmeniť ponuku. Aj keď pravda je taká, že HAPPY paušály nie a nie zlacnieť alebo inak zvýhodniť...
galaxi05.04.2016 - 22:48 Trvalý odkaz
Keď sa rozhybu a bude to stať za niečo potom sa kuním vrátim. Zatiaľ však len odpisujú bludy a nič neriešia. Napríklad DATALEN4KA na tu deravu siet nevedia vyriesit. Kopec zakaznikov sa uz sklamalo na ich data ked za par minut 4€ boli v tahu. A staci iba to po technickej stranke zabezpecit.
Rastislav.j06.04.2016 - 11:36 Trvalý odkaz
galaxi a akú veľkú databázu a k nej prislúchajúce programové vybavenie si mal na starosti ty, keď len "staci iba to po technickej stranke zabezpecit."
huje©06.04.2016 - 23:26 Trvalý odkaz
boze, ani len neskusaj sem tahat nejake technicke zalezitosti ak su mimo tvoj obzor, drahy Rastik. implementacia je mozna niekolkymi sposobmi (podla zelaneho efektu pri handoveri), je az priam primitivna. ze swan chce vyryzovat na tych, ktorym nejde vypnut moznost datoveho roamingu - zaver uz necham na bystrejsieho citatela.
galaxi06.04.2016 - 23:51 Trvalý odkaz
Rastik nech okopirujú od konkurencie ako zabezpečiť zákazníka aby nesurfoval v cudzej sieti dáta.
Rastislav.j07.04.2016 - 01:02 Trvalý odkaz
huje© handover ti zabezpečuje aby si užívateľ mohol zmeniť nastavenie systému a overiť si nastavenie či je podľa želania?
huje©07.04.2016 - 10:40 Trvalý odkaz
rastik, zjavne si nepochopil. skus znova.
Rastislav.j07.04.2016 - 13:07 Trvalý odkaz
hujerík tak takto, zase si úplne mimo. A na to čo by si ty tým tvojim riešením dosiahol stačí SAWANu rovno vypnúť NR.
huje©07.04.2016 - 20:24 Trvalý odkaz
ked nechapes rozdiel, nemal by si sa do diskusie vobec zapajat, len sa zosmiesnujes.
Rastislav.j07.04.2016 - 20:37 Trvalý odkaz
hujerík do diskusie by si sa hlavne nemal zapájať ak nerozumieš o čom je. Potom riešiš, že niečo nie je problém hoci to nik za problém neoznačil.
huje©08.04.2016 - 18:12 Trvalý odkaz
fakt nikto nepovazuje za problem neexistenciu niecoho ako "DATALEN4KA"?
Rastislav.j08.04.2016 - 20:38 Trvalý odkaz
huje© takže u teba platí : handover = "DATALEN4KA" a želanie zákazníka byť/nebyť vpustený s dátami do NR získavaš telepatiou.
A aby si pochopil aj ty, v čom bol problém. Niečo zabezpečiť po technickej stránke je spravidla tá najjednoduchšia časť pri riešení problému.
huje©09.04.2016 - 17:47 Trvalý odkaz
kde som napisal ze handover = datalen4ka? fakt uz nedokazes ani citat?
Rastislav.j09.04.2016 - 18:39 Trvalý odkaz
huje© v tých tvojich nezmysloch čo tu riešiš
daj si niekomu vysvetliť logickú nadväznosť prspevkov
LOL10.04.2016 - 14:45 Trvalý odkaz
takto to vyzera, ked sa internetovi trollovia ako rastislav.j snazia argumentovat, ale zaroven musia dodrzat zvasty, ktore im zadavatel zada.
Rastislav.j10.04.2016 - 19:55 Trvalý odkaz
lolko podľa seba nesúď iných a choď sa vyplakať svojmu zadávateľovi, že nechápeš ani toľko ako huje©
LOL11.04.2016 - 01:02 Trvalý odkaz
Ty nemaj strach o to, co ja chapem alebo nie. Prispevky od vas, internetovych trollov nemaju byt vobec brane nijako vazne, maju byt iba prehliadnute a ignorovane. Pretoze vy internetovi trollovia mate za ulohu iba spinit diskusie na webe, zneprijemnovat ostatnym prispievanie a robit necistu reklamu, pretoze na nic seriozne sa nezmozete. Aj tu, aj v reale budete oblubeni asi tak podobne ako choroba. Preto je dobre, ak budu citatelia oboznameni a trollovia oznaceni.
Rastislav.j11.04.2016 - 10:00 Trvalý odkaz
Tak si sa nám pekne opísal, ale ako kráľ internetových trollov si máš onikať a nie vykať. U teba môžem mať akurát strach, že by si niečo pochopil.