5610 or 5310?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Ing. FijoK24.11.2007 - 01:07 Trvalý odkaz
A ja beriem za spam tvoj prispevok. Napis kriteria, co v mobile vyuzivas a podobne. Inak ti len tazko niekto poradi a temu presuniem do HyperFree.
People24.11.2007 - 01:12 Trvalý odkaz
ja by som volil tretiu moznost a to je nejaky iny model. Za menej penazi mozes dostat ovela viac ako ponukaju tieto 2. Ak fakt zvazujes len tieto tak kukni na titulku fony.sk zistis rozdiely a rozhodni sa.
Bodlo by aj nejako popisat, co je pre teba prvorade a ake funkcie su pre teba dolezite.
miro85224.11.2007 - 01:15 Trvalý odkaz
Nie som, ziadny mobil maniak, takze celkom bezne - mp3, obcas spravim par foto a nieco natocim, na net a podobne sa vsak nedostanem, mam o2, a ani neviem co to stoji, bude to drahe......
K tomu vyuzitiu teda - obcas kuknem nejaky serial, foto a mp3, bluetooth, aplikacie (facewrap, slovniky....)
Co by som chcel? Pekny design, 3,5 alebo 2,5mm jack v tele mobilu, dobre citatelny displej, spolahlivost...
// co by si teda doporucil v tejto cenovej hladine? - cenova hladina cca 300-330dolarov, mam moznost kupit ho za taku cenu
kuco24.11.2007 - 01:35 Trvalý odkaz
Skus N95 ,ta ma vsetko aj na co si nespomenies :D ,len budes asi musiet par dolacov priplatit ;)
miro85224.11.2007 - 01:44 Trvalý odkaz
Viac dat nemozem :) a aj tak tie funkcia nevyuzijem, tak naco?
miro85224.11.2007 - 15:11 Trvalý odkaz
na mnohopocetne rady :) som zobral 5610
Nomad2123.01.2008 - 20:01 Trvalý odkaz
Dobre si urobil, brat moj, mam to iste, a zatial som spokojny, az na par chyb. Ked chces,mozes napisat, mozno sa od seba aj daco uzitocne naucime:-D
WWw05.02.2008 - 18:32 Trvalý odkaz
kde sa da zohnat nokia 5310 a za aku sumu? :? suma za aku by sa dala zohnat 5610 by ma tiez zaujimala..dakujem :)
Richard Hombauer05.02.2008 - 19:49 Trvalý odkaz
chlape:
http://www.epicentrum.sk/product/nokia-5310-red-novinka-uz-na-sklade-17…
8 690 Sk
lacnejsie to uz asi oficialne ani nepojde.
miamvice05.02.2008 - 20:26 Trvalý odkaz
vsetko sa da riso :lol:
http://shop.aaamobil.net/nokia5310cervenas2gbmicrosdkartou-p-186.html?o…
cena: 8490,- sk
Richard Hombauer06.02.2008 - 02:31 Trvalý odkaz
len si hodil cenu alebo aj odporucas obchod, s ktorym mas dobre skusenosti? lebo epicentrum je seriozne a predava naozaj slovenske telefony. len sa pytam. ;)
WWw06.02.2008 - 12:23 Trvalý odkaz
riso dakujem ti za typ.
s aaa mobil ja osobne a asi skoro nikto odtialto skusenosti nema.tak by som to ani neskusal :D
miamvice06.02.2008 - 12:36 Trvalý odkaz
ja som chcel len pomoct a najst co najnizsiu moznu cenu .....
ps: s AAAmobil nemam zatial ziadne skusenosti, tak neviem posudit co su zac :lol:
Hawker06.02.2008 - 13:51 Trvalý odkaz
Od AAAmobilu som bral nokie 6131 aj E51 a som velmi spokojny, zdaju sa mi byt seriozna firma.
Jerox06.02.2008 - 23:52 Trvalý odkaz
ja som chcel len pomoct a najst co najnizsiu moznu cenu .....
ps: s AAAmobil nemam zatial ziadne skusenosti, tak neviem posudit co su zac :lol:
aaamobil predava kopu mobilov ale hlavne podla mojich informacii zo skladu ich nema ,maju nizsie ceny ako ich nakupy. Moj nazor na aaamobil je taky isty ako Vam povie 90% predajcov v Kosiciach a potom sa presvedcite kto je seriozny.
Hawker07.02.2008 - 00:57 Trvalý odkaz
Mne sa zdaju byt seriozni, ked som mal problem s mobilom, opravili ho promptne v ramci zaruky, a to aj 6681-tku kupovanu inde. Ze som bral od nich E51 o dobry litrik lacnejsie ako ponuka susedna original predajna Nokie - no a? Bol som s mobilom aj v nokiackej predajni na Mlynskej, a tvrdili mi, ze zarucny list i mobil je v poriadku... Co potrebujem viac?
WWw08.02.2008 - 19:59 Trvalý odkaz
tak aspon hawker ako tak vyslovil svoju skusenost a upravil ich renome aj pre nas :)
samo10.03.2008 - 18:01 Trvalý odkaz
dnes som mal tu cest s uplne novou 5320Express,velmi pekny telefon,no konstrukcia je slaba,hubba hra neskutocne ticho,vyskusal som par pesniciek a tak ticho nehra ani 6210c,nie je skoro nic pocut a to si nerobim srandu,pripojim sluchatka Koss PortaPro,vysledok taky isty,toto nie je hudobny telefon,nech sa na nikto nehneva,ale s tymto sa NEDA pocuvat hudba ani doma...
Richard Hombauer10.03.2008 - 18:27 Trvalý odkaz
samo, pripoj ku nej (ak sa bavime o 5310 XpressMusic a nie 5320Express) moje AKG K24P alebo ine kvalitne sluchadla s vyssou citlivostou, a 5310 Ti odtrhne usi. ;) K tomu mobilu je skoda pripajat dodavane sluchadla, ked ma 3,5 mm jack.
samo10.03.2008 - 18:33 Trvalý odkaz
Je to 5310XpressMusic cervena.Pripojil som tam svoje Koss PortaPro ktore hraju dost kvalitne a dost hlasne,z macu mi idu usi utrhnut,ale ani cez vstavany reproduktor nehrala nahlas,neskutocne ticho,vsak aj 6120c bola o 100%! hlasnejsia,neviem ci to je na reklamaciu ale takto by teda hudobny telefon hrat nemal,mozno by pomohlo porovnat s inym kusom. Zas viem co je normalne ale toto je veru podpriemerne. Pribalene som neskusal
redmond10.03.2008 - 23:35 Trvalý odkaz
Samo, mozno ze tie Koss sluchatka maju vysoku impedanciu a na fone preto hraju tichsie.
samo10.03.2008 - 23:39 Trvalý odkaz
blbost,s N95,N82 hrali perfektne,tak isto iPod a vlastne vsade na vsetkych telefonoch aj s redukciou,ten telefon je bud pokazeny alebo neviem,no u mna chyba nebu na milion precent,zajtra skusim dalsie 4 sluchatka,no vysledok bude najskor rovnaky,este aj cez ten blby reproduktor hrala ticho nebudem to stale opakovat