6120c - Vlastnosti formatu pristroja

• 9 príspevkov
  • molotow 20.07.2008 - 21:44

Ja ked som zalohovala cez PC Suite,tak sa mi obnovilo vsetko.Nastavenia,zalozky,len to BT si neviem uvedomit.A kartu tam samozrejme mozes nechat.

• molotow20.07.2008 - 21:54 Trvalý odkaz

diki jessica, tak ten format asi skusim, chcem ten fon trocha ozivit... a zralock, sorry, nechcel som zalozit dve temy, chcel som ten prispevok este trocha upresnit tak som dal backspace a nestihol som :D

emsit20.07.2008 - 21:56 Trvalý odkaz

A neni 35MB nejak malo?Zda sa mi ze moje zalohy maju viac.Neraz sa mi stalo ze v zalohe nebolo vsetko i ked prebehla bez problemov.Skus kliknut na ten subor zalohy a otvori sa ti okno v ktorom si vyberas co chces obnovit.A kukni ci tam je vsetko.

molotow20.07.2008 - 22:03 Trvalý odkaz

no jasne, je tam vsetko, tu uz su uvedene aj nastavenia... chcem skusit dat new firmware, idem na to, dik za rady.

Emsit: mozno je to malo preto, ze sa snazim mat vsetko na karte, okrem pouzitej temy... ale predsa len mam v telefone vela kontaktov, sprav, a aj nejaky ten handy taskman a tak... tie parove zariadenia nevies ci mi ostanu po formate?

Lenka Ivančíková20.07.2008 - 22:09 Trvalý odkaz

Ked som davala new FW do N6210c,tak sa mi po prehrati vratilo do povodneho stavu vsetko samo,pokial sa dobre pamatam.Ani obnovu zo zalohy nebolo potrebne urobit.Som sa potesila.;) Pri predchadzajucich Nokiach mi obnova cez PC Suite prebehla vzdy OK.
    Jo,len app od LCG sa mi neobnovili a bolo potreba je znova nainstalovat.Od tej doby ich davam na kartu.

emsit20.07.2008 - 22:15 Trvalý odkaz

Zda sa mi ze tam ostanu aj tie BT zariadenia.Ale niesom si isty na 100% :)

molotow20.07.2008 - 22:18 Trvalý odkaz

po instalacii nokia software updater a po jeho spusteni mi ukazalo, ze chybaju kriticke komponenty programu a ze je to treba preinstalovat... po preinstalacii to iste. je to normalne? :D

Lenka Ivančíková20.07.2008 - 22:22 Trvalý odkaz

Normalne to nie je,ale stalo se mi to iste.Riesila som to preinstalovanim FW na inom pocitaci.Stalo se mi to len raz pred mesiacom pri N95 a Viste.Na XP v pohode.Ine fony problem nemali.Aj N6210c som prehravala vo Viste a vsetko v poriadku.

molotow20.07.2008 - 22:24 Trvalý odkaz

ja mam xp, k viste som sa zatial nedostal :D skusil by som teda ten format - *#7370#, ale normalne sa obavam ze mi potom pc suite odmietne obnovit veci zo zalohy, zase zahlasi nejaku chybu :) este som rozmyslal, co keby som skusil stiahnut ten sw updater v anglictine nez v slovencine? ten by mi mozno slapal normalne...

takze uz som to naformatoval, kartu som nechal vlozenu, telefon sa znova spustil, v anglictine... nastavil som cas a datum, a uz asi 5 minut mi ukazuje "installing", takze by to malo asi byt v poriadku... co vy na to?