6300 - cas a datum

• 7 príspevkov
  • molotow 09.01.2008 - 19:08

Zdravim, opat mam problem s tymto telefonom. Ked ho vypnem a zapnem, musim nastavit cas. Mam ho uz 4 mesiace, ale robi to len priblizne tyzden. Neviete cim to je? Robi to vzdy pri vypnuti a zapnuti. Je vsak aj vynimka kedy to nerobi, a sice ked je zapnuty a pripojeny na nabijacku, a vtedy ho vypnem a znova zapnem, pricom v priebehu toho bol cely cas pripojeny k nabijacke. Ked ho vypnem, potom pripojim na nabijacku a zapnem, tak vtedy tiez musim nastavit cas a datum... :D Vopred vdaka za pomoc...

• redmond09.01.2008 - 19:47 Trvalý odkaz

Chcipla ti zalozna bateria ktora drzi cas a datum, tak ako uz bolo povedane reklamuj a v servise ti s tym pomozu.

Anonym (bez overenia)09.01.2008 - 20:12 Trvalý odkaz

Tiez myslim ze ide o zaloznu bateriu ale takto na dialku si to nedovolim tvrdit, to uz by bola vzdialena diagnostika :)

Doma s tym asi nic nespravis (alebo spravis, ale mozes startit zaruku)

cejko09.01.2008 - 22:21 Trvalý odkaz

podla mna to nebude vadou zaloznej bat. Mt si totiz nepamata cas a datum aj pri vlozenej bat.

miamvice09.01.2008 - 22:41 Trvalý odkaz

no podla mna ti nic ine ako reklamacia fakt nepomoze , zaruku mas tak neni problem :lol:

molotow09.01.2008 - 22:45 Trvalý odkaz

o ziadnej zaloznmej som ani nevedel... ale pred chvilou som ta skusil dat bateriu z inej 6300 a s nou to uz nerobilo, a ked som tam dal spat tu moju, tak to uz tiez nerobil, takze uz je to ok... ale aj tak tomu nechapem trochu... diky za rady... cus