- Späť na článok
- 26 príspevkov
Asus P320
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 21.07.2008 - 15:21
Status1: skoda len toho 2oo MHz procesora..
anonymous21.07.2008 - 18:40 Trvalý odkaz
raK: ..a 64MB ram..
anonymous21.07.2008 - 18:45 Trvalý odkaz
korps: Najtensi asi nie..ked Touch Diamond mna 12mm
anonymous22.07.2008 - 00:35 Trvalý odkaz
stevo: Obsah balenia:
pravdepodobne mobil
anonymous22.07.2008 - 00:42 Trvalý odkaz
riso: netreba brat veci tak vazne. ;) cele balenie je len predpokladane na zaklade nizsie uvedenej recenzie.
anonymous25.07.2008 - 00:45 Trvalý odkaz
Status1: Je to pravdepodobnost hraniciaca s istotou.. :)
anonymous27.07.2008 - 02:18 Trvalý odkaz
st: mam ho asi tyzden,velka spokojnost zatial...
anonymous01.08.2008 - 12:00 Trvalý odkaz
ddddd: Ako prehráva DivX? Nemá s tým ten slabý procesor problémy?
anonymous30.08.2008 - 03:24 Trvalý odkaz
Vlado : Asi si ho idem kúpi?...tak mi držte palce aby šlapal tak ako má...na nete som videl ako s ním pracuje a nezdal sa mi by? pomaly.
anonymous03.09.2008 - 00:50 Trvalý odkaz
Vlado: Tak to som zasa ja. Mam ho už 2 dni a som s ním uplne spokojný. Je malý šikovný. Cez de? pekne fotí. a je v tom výborna GPS IGO 8 - dlhšie ju na?itava ale potom je všetko OK
anonymous07.09.2008 - 16:26 Trvalý odkaz
mato: podla manualu ma mat 128MB Flash ROM a pritom mi v nastaveni udava iba 30,71MB uloznej pamati... kolko ukazuje vam? nejak sa mi to nezda...mam este Asus A636N a ten ma mat tiez 128MB Flash ROM a ukazuje 75,88MB uloznej pamati...tak neviem co to mam znamenat... s 30MB je cela pamat zaplnena s OS a navigaciou a na instalaciu programov tak mozem zabudnut... poradte co s tym.. Dik
anonymous28.09.2008 - 14:23 Trvalý odkaz
matus_sv: Cawko vlado...chcem si ho kupit, ak mozes a mas cas tak mi povec jak si s tym spokojny mozes sa ozvat na email: matus_sv@azet.sk
anonymous06.10.2008 - 12:34 Trvalý odkaz
Gangy: Touch Diamond nema gps, debo.
anonymous06.10.2008 - 19:30 Trvalý odkaz
stanleyjr: gangy a to si odkial vykuzlil taku neskutocnu hlupost ze Diamond nema GPS :)))
anonymous16.10.2008 - 20:30 Trvalý odkaz
charm: it a pleasure coming accross your item......am charmusso Coly from Uk i am interested in buying your item kindly get back to me with the total of the cost of the item plus the shipment cost to Uk and i want you to know that i needed it very urgent and i want you to know that i want it for my sister in Uk...kindlt get back to me with the total cost and the your PAYPAL or BANK DETAILS so that i can make the payment asap......I needed 5Pieces of the item including the shipment cost. charmusso_coly247@yahoo.com
Thaks and God Bless You
Charmusso Coly
anonymous06.11.2008 - 00:51 Trvalý odkaz
vlado: Mam ho už mesiac....som spokojný akurát ho cem preda? lebo potrebujem peniaze na notebook tak sa ozvi na 0904 296 283 keby nie?o
anonymous30.12.2008 - 16:38 Trvalý odkaz
ajven: po 5 mesiacoch pouzivania hovorim - dost o nicom pristroj.. vela chyb vo firmware, dost caste mrznutie, slaby procesor na normalny beh aplikacii, pomerne malo pamete..
anonymous14.01.2009 - 16:35 Trvalý odkaz
miso: ja som si ho tiez kupil, musim povedat ze za tie peniaze je to primerany vykon ... nemozme porovnavat napr HTC diamond, ktory stoji 14K a ASUS P320, ktory stoji 8.5K ... ak by sa vykon riadil cenou tak sme takmer na polovici ... treba si to uvedomit.
anonymous21.02.2009 - 21:26 Trvalý odkaz
michal: s tym telefonom som spokojny gps aplikacie bezia tak ako maju , prezeram si v nom megove pdfka a cmaram .
Ale uz sa mi stalo ze som musel par krat pouzit hw restart .Za tu cenu je to velmi dobry telefon .
anonymous29.08.2009 - 19:18 Trvalý odkaz
lukáš: toto PDA je ve?mi dobré. pravda je, že má slabý procesor ale zatia? som sa nestretol s tým, že by mi to PDA mrzlo alebo nie?o dlho trvalo. jedine ?o dlho trvá je to, kým si GPS navigácia nájde signál. ob?as to trvá aj viac ako 5 min. ale ak ten signál nájde, tak ho potom nestratí. viem to z vlastných skúsenosti. navigáciu v ?om mám Sygic Mc Guider s mapami európy z dátumu 04/09. jedine ?o by som mohol tomu PDA vytknú? je to, že mu chýba QWERTY klávesnica. verím, že keby ho spravili na štýl HTC TyTN tak by to bolo skvelé PDA, ktorému by už zrejme ni? nechýbalo. samozrejme pod?a m?a. toto PDA vlastním už vyše 4 mesiacov a som s ním plne spokojný.
anonymous05.09.2009 - 22:53 Trvalý odkaz
hronci: Nemohli by ste mi niekto poskytnú? bližšie informácie oh?adom tohto pda? Hlavne niekto kto ho má aspo? 5 mesiacov. Chcel by som vedie? ako je to s tým mrznutím a podobnými problémami. Za Vaše info Vám ?akujem. hronci@gmail.com
anonymous01.11.2009 - 20:06 Trvalý odkaz
juro: Radim radsej nekupovat. Mam ho 9 mesiacov a vidim vazne nedeostatky - slabsia baterka, slaba RAM, sôaby procesor, maly displej na GPS, caste zamrzanie...
anonymous10.11.2009 - 02:16 Trvalý odkaz
adam: dnes som to pda dostal do ruky a poviem va stoji za h.... rozhodne neodporucam kupovat vsetky hore spominane chyby su pravdive ... a ta externa gps no strasne. osobne vlastnim n95ciernu ale toto pda sa s nou neda ani porovnat... ja len keby si ho chcel neikto kupit mam ho na ruke
anonymous15.12.2010 - 16:07 Trvalý odkaz
Tomáš: Jaku Pametovku do toho dam najvecsiu:D 8 gb ci pojde aj 16 gb
anonymous15.12.2010 - 16:08 Trvalý odkaz
Tomáš: jaku pametovu kartu dam do toho asusa p 320 najvecsiu poradte
anonymous18.12.2010 - 19:13 Trvalý odkaz
jakub: prosim vas ked mi zamrzne tento asus p320 ako ho mam restartnut???????prosimm ozvite sa mi moj email jakub9613@azet.sk prosim jamma tento telefon us asi 2 mesica a som s nim nespokojny preto si asi idem kupit nowi wazne nedostatky caste zamrzanieee a hlawne strasne malo widrzi baterkaa ..a prosim teda ozwite sa mi ze ako teda mam restartovat ten mobil ked mi zamrzne