BB 8320 mrznutie systemu

• 7 príspevkov
  • Arrow7928.01.2009 - 14:07 Trvalý odkaz

Mno..

- kedy mrzne?
    - ake programy mrznu?
    - aky operator (predpokladam Orange).

JurBal28.01.2009 - 14:14 Trvalý odkaz

korektnejsi vyraz je ze ho restartne .....pri telefonovani
    ...len pocas telefonovania
    ...orange

Arrow7928.01.2009 - 14:20 Trvalý odkaz

Odporucam urobit tzv. battery pull. To znamena, pri zapnutom telefone vyber baterku, nechaj ju vonku aspon cca minutu, potom zaloz baterku a ked nabehne tak skus volat.

Nenasiel som viac ohladom tohto problemu. Este sa spomina nieco o tom, ci mas dost volnej pamate. Neviem aky to ma sice zmysel pre telefonat, ale tak...

JurBal28.01.2009 - 14:24 Trvalý odkaz

OK, dik ....pamat je skoro prazdna ....baterku skusim ...aleskor nepredpokladam .....lebo sa to deje kazdy den ...3-4x za sebou

Peter Makai28.01.2009 - 16:02 Trvalý odkaz

Ja to vidim skor na poslanie do servisu, podla mna tam bude HW chyba...
    Popripade este skus pozriet ci nemas znecistene kontakty na baterii...

JurBal28.01.2009 - 16:10 Trvalý odkaz

dik, ...ani to asi nie ....mame vo firme 4 tieto fony a ja osobne uz druhy ...prvy som poslal do servisu ...vratili vycisteny ....a stale resetuje ...mame vsetci aktivovane pausal na pushovanie mailov ...mne resetuje denne, kolegovi raz za tyzden, dalsiemu co ma ten cierny BB ide v pohode ....jedine k comu som dospel ....je skusit nejaky iny soft

...vsetky stroje su nove

Arrow7928.01.2009 - 19:31 Trvalý odkaz

Cierny BB je asi 8800vka. Ten som mal doteraz, ani jeden restart. Ohladom toho pushovania mailov, mate BES alebo BIS? BIS nastavujes na webe orange, pre BES by ste mali mat svoj vlastny firemny server.

Inak, 8320 mame vo firme tiez asi 3, 4ks, ale nik sa mi zatial nestazoval, ze by sa to resetovalo.